tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Beleef een top uitje en bouw een fiets voor Afrika

Wat ga je doen?

Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika. Bouw samen met je collega’s een fiets voor Afrika! Van kaal frame tot een complete, kwalitatief uitstekende fiets. Uitgerust met de mooiste accessoires. Dat is de uitdaging die je met je team aangaat!

De teams beginnen met enkel een frame en gereedschap. Wat volgt is een dynamisch programma waarbij alle deelnemers tot het einde betrokken blijven bij het streven naar een zo goed mogelijk eindresultaat. De fietsonderdelen worden verworven door strategisch in te kopen en te onderhandelen. Daarna gaat een deel van het team aan slag met de onderdelen, de boutjes en de moertjes, terwijl anderen zich buigen over onze breinbrekers om accessoires te verdienen. Aan het einde van dit evenement worden de fietsen door de deelnemers getest. Onder toeziend oog van alle deelnemers volgt de ereronde en ontvangt het winnende team een originele prijs.

Met Bouw een fiets voor Afrika, bouwt u aan een goed doel: wij hebben een samenwerking met een stichting uit Teteringen. De stichting verzorgt per team van 6 personen 1 fiets. Per fiets doneren jullie 100 euro (niet inbegrepen, belasting aftrekbaar) waarmee de stichting fietsen en andere goederen opstuurt naar projecten in Afrika. Uiteraard geven wij u hier graag meer informatie over.

Bij Bouw een fiets voor Afrika zijn er alleen maar winnaars. Echt een top uitje met een goed gevoel en uitermate geschikt als teambuilding activiteit! 

De aangegeven prijs is een vanaf prijs. De prijs wordt berekend op basis van de groepsgrootte. Per fiets komt er een donatie van 100 euro bij aan de stichting. Dit deel is aftrekbaar voor belastingen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01