starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beeldhouwen met Chocolade in Den Bosch

Wat ga je doen

Tijdens deze chocolade-experience beginnen we met een Te Gekke Wandeling door Den Bosch onder leiding van Tante Annie en/of andere gekke entertainers! Bij dit uitje gaan jullie je eigen Chocolade kunstwerk maken met beitel, hamer, rasp en guts. Zo kun je hakken, smakken en plakken tegelijk!

Je kunt je eigen creativiteit toepassen om het beeld tot stand te laten komen, maar wij helpen je ook graag een handje. Wat ook nog kan is voorgevormde BonBons erop plakken om het beeld helemaal af te maken. Af en toe een likje Choco mag natuurlijk... hmmmm! Eén ding is zeker: aan Chocolade kom je niks tekort deze dag.

Liever in online vorm? Wij bieden deze ook aan als online chocolade workshop. Dit uitje kan ook als Do It Yourself uitje. Bij beide vormen krijg je een vrolijk chocolade pakket naar je toegestuurd. De voorpret kan dan al beginnen.

Naast het uitje Beeldhouwen met Chocolade bieden wij nog 19 andere leuke Chocolade Uitjes / Arrangementen aan. Informeer hiernaar! Bij ons is alles mogelijk.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01