Scheveningen
Meer dan 80 bedrijfsuitjes in Scheveningen!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 332 beoordelingen

Zoek een activiteit

Combineer de leukste dingen van stad en strand in badplaats Scheveningen. Het Kurhaus, de Pier en het strand met boulevard en de vele strandtenten, terrassen en restaurants die uitzicht bieden op de Noordzee, zijn een perfect decor voor een bedrijfsuitje aan de kust.

Hier kun je een strandactiviteit uitkiezen om te doen met collega’s, bijvoorbeeld zandsculpturen maken, rib powerboot varen, vliegeren, tai chi of raften in de branding. De strandtenten bieden plaats aan leuke workshops en het gezellige centrum, boulevard en strand vormen een toplocatie voor een city game of puzzeltocht.

€ 12,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Disc Golf is voor veel mensen een onbekende sport. En dat is jammer, deze activiteit is namelijk onwijs leuk en word zelfs Olympisch, dat is niet voor niets! Disc Golf heeft veel weg van het "normale" golf, het grootste verschil: het is véél leuker! Disc Golf is een leuke ontspannen activiteit en kan door iedereen worden gespeeld.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Op zoek naar een uitdagend, actief en origineel uitje? Expeditie Robinson is wat je zoekt!
€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Een leuke activiteit voor vrijgezellen of als onderdeel van een bedrijfsuitje!
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Speel het bekende spel waarbij je als een dolle door de stad gaat om opdrachten uit te voeren, terwijl er een teamgenoot is die er alles aan doet om dat te saboteren. Wie is de rat in jouw team?
Vanaf € 59,90 per persoon
Vanaf 15 personen
Dit spel is altijd een succes tijdens een bedrijfsuitje, familiefeestje of groepsuitje, want de battle of the sexes is van alle tijden en haalt het oergevoel van de jongens tegen de meisjes naar boven.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes voor meiden onder elkaar met onze Workshop Slippers pimpen. Een workshop voor vrouwen die zich het komende seizoen op het strand met hun teenslippers willen onderscheiden met hun eigen creatie.
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 10 personen
De Scheveningse variant van deze welbekende serie kent wel heel bijzondere deelnemers, namelijk jouw gezelschap vrienden of collega’s. Los de lugubere moordzaak op met je flikkenteam binnen de tijd.
Lekker uitwaaien en op de proef gesteld worden, lukt bijzonder goed bij het vliegeren op het strand. Zon, zee en wind en jouw powerkite in bedwang houden, dan ervaar je pas echt de elementen.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 4 personen
Powerboat varen vanuit Scheveningen boekt u bij Powerboatboeken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje of familie-uitje. Ook mogelijk in combinatie met een arrangement. Met een powerboat de Noordzee op, flinke bochten trekken, hoge snelheden. Een fantastisch gevoel!
€ 25,00 tot € 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Branding raften is een gave strandactiviteit in coast-rafts oftewel rubberboten waarin maximaal 8 personen passen. Samenwerking is onmisbaar om de branding te overmeesteren! Om door de branding te komen met de rubberboot is teamspirit essentieel. Als je niet tegelijk peddelt, tempo maakt én stuurt, lukt het nooit om door de golven te breken en terug te surfen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties