4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydiven
Stuntrijden
Workshop brandweer
Vind hier meer dan 1200+ bedrijfsuitjes!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 314 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 24,20 per persoon
20 tot 500 personen
We leven in het jaar 2125… maar in de Scheveningse Pier heeft de tijd stilgestaan. Het klimaat heeft de zeespiegel de afgelopen eeuw met 5 meter drastisch doen stijgen. De Noordzee heeft nu een open aansluiting met de Atlantische oceaan. Maar er is wat ergs aan de hand! Er is een tsunami onderweg en naar verwachting zal deze binnen 1,5 uur tijd de kust bereiken. Kan jij met jouw team de Pier ontvluchten binnen deze tijd?
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 12 personen
De Empire Citygame is gebaseerd op het populaire bordspel, maar dan in levende lijve! In het bezit van een tablet en portofoons gaan jullie in teams het centrum in van de Belgische stad Antwerpen, op jacht naar straten of delen hiervan. De teams zullen veel tactische beslissingen moeten nemen om geld te verdienen. Tactiek die gedurende het spel weer veranderd, want de kanskaarten zorgen voor verrassende wendingen.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
De citygame Sherlock Holmes is een interactief spel voor speurneuzen. Er is een moord gepleegd in het centrum van Breda, maar van de dader ontbreekt ieder spoor. Samen met je team speur je langs de Markt, de Sint-Catharinakerk en het Wilhelminaplein op zoek naar allerlei aanwijzingen.
€ 73,65 per persoon
Vanaf 15 personen
Wie is de meesterchef zal onder leiding van een professional voor veel culinaire hoogstandjes en teambuilding zorgen. Succes verzekerd, jong en oud zal een geslaagde middag of avond beleven in een kookstudio in Rotterdam, bekend van de Euromast, Erasmusbrug en de Markthal.
€ 65,00 per persoon
Vanaf 10 personen
5 verschillende food trucks op onze gezellige BBQ-plein. Wat te denken van lekkere kipsaté, wraps of een broodje hamburger?
€ 29,65 tot € 32,10 per persoon
Vanaf 10 personen
Speel nu het populaire bordspel Kolonisten van Catan in de hofstad! Blijf niet aan tafel zitten, maar ga lekker de stad in! De ultieme teambuilding of groepsactiviteit. Net als bij het bordspel gaan jullie grondstoffen verzamelen, straten, dorpen en steden bouwen en de tegenstanders overmeesteren. De ware tacticus wint!
€ 37,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Dit outdoor arrangement in Eindhoven heeft een hoog gezelligheidsgehalte. Het bestaat uit een warm welkom, waarbij je opgewacht wordt met koffie, thee en cake.
Vanaf € 25,50 per persoon
2 tot 200 personen
Audmented reality brengt de stad tot leven in: Operation Mindfall. Gewapend met een koffer vol toffe gadgets gaan jullie in de binnenstad van Utrecht een waanzinnig avontuur tegemoet. Los uitdagende missies op, geen suffe vragen maar escaperoom-achtige missies! Van het kraken van geheime codes tot het maken van een antivirus.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
Maak nu je bedrijfsuitje in Den Bosch extra spectaculair met deze uitdagende tablet citygame! Met jouw vrienden of collega’s ga je net als Sherlock Holmes een moord oplossen. In teams gaan jullie aan de slag om de politie te helpen. Via de tablet worden jullie de stad door geleid, langs de Sint-Janskathedraal, de Dommel en de Markt.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Bloed fanatiek word je als je je lasergun in handen krijgt; speel je voor jezelf, in tweetallen of in groepen tegen elkaar? Alles is mogelijk! Je scores worden met de meest moderne outdoor laserguns exact bijgehouden en je ontvangt aan het eind van de run je gratis persoonlijke scorekaart! Je speelt op de ruine van de verlaten Abdij, een themaveld van ruim 3000m2.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties