4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydiven
Stuntrijden
Workshop brandweer
Vind hier meer dan 1200+ bedrijfsuitjes!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 316 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 250,00 per game
Maximaal 20 personen
Wij hebben geen room maar een heuse house! Begin vorige eeuw verdween de vader van Cornelis, de jachtopziener van het landgoed. Hij liet Cor achter met een raadselachtig mysterie wat, ook na zijn dood in 1993, onopgelost bleef.
€ 30,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk op meer dan 80 locaties in Nederland en België
Jullie worden door de fantastische begeleider geëntertaind met afwisselende spelrondes. Er is voor ieder wat wils: zo komen er quizvragen, uitdagende doe-puzzels en muziekweetjes in alle smaken voorbij. Lukt het jouw team de meeste punten binnen te halen?
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie. Eisen: maximaal 5m springhoogte en een waterdiepte van minimaal 3m!
Wie durft het aan? Blob jump is een activiteit voor de waaghalzen. Fantastische activiteit om te doen met je vrienden, sportteam of kennissen. Een brug, water en een groot kussen maken de activiteit. Spring van een brug met een maximale hoogte van 5 meter en lanceer de persoon die voorop het kussen zit. De lancering is een ervaring wat je niet snel zult vergeten.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk op onze locatie in Boxtel of op uw eigen locatie Wij kunnen ook op locatie een workshop verzorgen. Indien op locatie brengen wij extra kosten in rekening i.v.m. reistijd en -kosten.
Maak je eigen industriële lamp van A tot Z bij de Betonschuur. Je gaat aan de slag met industriële materialen als beton, koper en elektra. Je stort zelfs je eigen beton, kortom: je doet écht alles zelf. Aan het eind van de workshop neem je een hippe industriële lamp mee naar huis!
€ 37,00 per persoon
Vanaf 1 persoon
Dus jullie zijn op zoek naar een echt gave activiteit? Dan stop maar met zoeken want je hebt het gevonden, electrocross! De plek waar je spanning kunt voelen en adrenaline kunt ruiken. Waag jezelf aan de vetste indoor en outdoor tracks en maak kennis met electrocross. Geruisloze e-bikes stellen je uithoudingsvermogen op de proef en reken af met stevige heuvels en gewaagde kombochten. Are you in?
€ 20,00 per persoon
Maximaal 10 personen
Altijd al van je vrijheid willen genieten in de schitterende natuur rondom de recreatieplas van Bussloo? Maak dan nu een heerlijke tocht op de Elektrische Step!
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België
Vannacht heeft er een moord plaatsgevonden. Het slachtoffer was op de fiets, samen met 3 van haar vriendinnen. Alle 4 de vrouwen zijn spoorloos. Er is een verdachte situatie opgedoken in de korte tijd van dit onderzoek. Namelijk dat een goede vriend van 2 van de vriendinnen plotseling naar Frankrijk is vertrokken.
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Op stap door Tilburg met maar één missie: zoveel mogelijk gebouwen toevoegen aan jullie vastgoedportefeuille. Deze spannende city game doet een beroep op vindingrijkheid en snelheid, terwijl je Tilburg leert kennen.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Dit interactieve spel is te spelen in vele steden van Nederland en België. Het begint al een week voor aanvang wanneer de deelnemers een geheimzinnige mail ontvangen van ene Berthus, die al wel heel veel informatie heeft over de groep. In de mail ronselt hij de deelnemers voor een speciale klus.
€ 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Twee gashendels, geen stuur, geen rempedaal en alleen maar een paar zwenkwielen …Voelt u de uitdaging? Met 2 personen in een tweemotorige buggy, waarbij u als doel heeft samen een opdracht uit te voeren.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest