tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load euro persons home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Bedrijfsuitje Leiden

Uniek bedrijfsuitje organiseren in Leiden

Populair bij bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes in Leiden

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het mooie Leiden? Het liefste natuurlijk meerdere zodat jullie wat te kiezen hebben. Maar dat zit wel goed. Wij weten wat leuk is in en rondom Leiden, er is keuze genoeg!

Zijn jij en je collega’s dol op gezellig tafelen, Leiden heeft verschillende activiteiten waarbij lekker eten en drinken centraal staan. En wanneer jullie iets meer actie willen, hebben wij ook genoeg actieve en sportieve uitje voor jullie. Lekker creatief bezig zijn en iets nieuws leren in Leiden, ook dat is zeker mogelijk, of geven jullie liever de voorkeur aan een zakelijke workshop?

Zowel in de zomer als de winterperiode met indoor en outdooractiviteiten heeft Leiden zoveel te bieden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Leiden heeft personeelsuitjes voor ieder wat wils en voor elk budget, van teambuilding of een uniek afdelingsuitje tot aan de gezelligste PV-uitjes met al het personeel. Regel gemakkelijk een uniek bedrijfsuitje in Leiden om nooit te vergeten!

Onze TOP uitjes van deze maand

Tonen
Op aanvraag
15 tot 1.500 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Verschillende bandleden met instrumenten Tonen
Op aanvraag
12 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01