tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head load persons home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Bedrijfsuitje Hilversum

Uniek bedrijfsuitje organiseren in Hilversum

Populair bij bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes in Hilversum

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het mooie Hilversum? Het liefste natuurlijk meerdere zodat jullie wat te kiezen hebben. Maar dat zit wel goed. Wij weten wat leuk is in en rondom Hilversum, er is keuze genoeg!

Zijn jij en je collega’s dol op gezellig tafelen, Hilversum heeft verschillende activiteiten waarbij lekker eten en drinken centraal staan. En wanneer jullie iets meer actie willen, hebben wij ook genoeg actieve en sportieve uitje voor jullie. Lekker creatief bezig zijn en iets nieuws leren in Hilversum, ook dat is zeker mogelijk, of geven jullie liever de voorkeur aan een zakelijke workshop?

Zowel in de zomer als de winterperiode met indoor en outdooractiviteiten heeft Hilversum zoveel te bieden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Hilversum heeft personeelsuitjes voor ieder wat wils en voor elk budget, van teambuilding of een uniek afdelingsuitje tot aan de gezelligste PV-uitjes met al het personeel. Regel gemakkelijk een uniek bedrijfsuitje in Hilversum om nooit te vergeten!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?