tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp
Bedrijfsuitje in Den Bosch

Laat je inspireren door alle originele bedrijfsuitjes in Den Bosch

Ontdek de gezellige sfeer van Den Bosch tijdens een onvergetelijk bedrijfsuitje! Van creatieve workshops tot actieve uitjes op wielen, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad. Laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden voor je volgende bedrijfsuitje in Den Bosch. Voor grote groepen boven de 50 personen en advies op maat kunt je contact opnemen met een van onze medewerkers.

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 494 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat zijn leuke dingen om te doen tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch?

Den Bosch is een prachtige en historische stad in het zuiden van Nederland. Er zijn tal van activiteiten die zorgen voor teambuilding, creativiteit en plezier. Het is daarom een populaire stad voor de organisatie van bedrijfsuitjes. Om je te helpen bij het vinden van een leuke activiteit hebben we een top 10 lijst opgesteld uit populaire uitjes in deze stad.

Top 10 populaire bedrijfsuitjes in Den Bosch:

  1. Uitjes op wielen
  2. Workshop schilderen
  3. Zakelijke workshops
  4. Activiteit inclusief diner
  5. Workshop Bossche Bollen
  6. Workshop met chocolade
  7. Workshop met glas
  8. Virtual Reality uitje
  9. Actief team uitje
  10. Kookworkshop

Ontdek Den Bosch op een unieke manier tijdens een uitje op wielen. Je kunt kiezen uit verschillende voertuigen, zoals e-steps, kickbikes, e-scooters, fietsen of e-choppers. Stippel een route uit en rij met je collega’s geruisloos en milieuvriendelijk door de stad. Tussendoor heb je voldoende tijd om te kletsen en een terrasje te pakken om elkaar op een informele manier te leren kennen.

Het is daarnaast mogelijk om met het team in de buitenlucht verschillende actieve teamuitjes te organiseren. Probeer bijvoorbeeld de proeven te doorstaan tijdens een Robinson uitje of organiseer een waar toernooi met verschillende speelse en hilarische onderdelen. Verleg je grenzen, kom in beweging en maak vooral veel plezier!

Zoals je misschien al weet staan Bosschenaren bekend om hun bourgondische levensstijl. Niet gek dus dat er in deze stad allerlei smakelijke activiteiten worden georganiseerd. Bekijk de activiteiten inclusief diner voor leuke dinerspellen. Deze spellen variëren in thema van Virtual Reality tot een spannend escape diner. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Ook kun je verschillende kookworkshops volgens. Wil je wel eens leren barbecueën als een echte grillmaster? Of leer je graag de omgeving en lokale producten kennen tijdens een toer langs de boeren met aansluitend een workshop buiten koken? Het kan allemaal! Wat je ook kiest, gezelligheid en genot staan gegarandeerd op het menu.

In deze stad zijn de Bossche Bollen niet weg te denken. De lekkernijen zijn zelfs vernoemd naar de stad. Een workshop Bossche Bollen maken kan daarom niet aan de top 10 lijst ontbreken. Tijdens deze workshop leer je over deze lokale lekkernij en wordt je onder professionele en gezellige begeleiding geholpen bij het maken van je eigen chocola overgoten bol. Vervolgens mag je deze uiteraard lekker opeten of meenemen naar huis.

Voor de chocolade liefhebbers houdt het hier niet op! We hebben naast de Bossche Bollen workshop ook andere workshops met chocolade. Probeer eens beeld te houwen met chocola, of eetbare kunst te maken. Deze kunst is niet om op te hangen of in de gang te zetten, maar om lekker op te eten. Daar kun je nog eens mee thuis komen!

Natuurlijk kun je bij ons ook bijzondere en niet eetbare kunst maken tijdens een andere creatieve workshop. Populair onder de workshops zijn de unieke workshops met glas. Hierbij leer je de ambachtelijke kunst van het glas blazen of emailleren om een mooi voorwerp of sieraad te maken. Bovendien vind je in Den Bosch verschillende mogelijkheden voor een rustgevende schilderworkshop. Schilder een portret, landschap, dier of model en laat je creativiteit de vrije loop.

Staat teambuilding bij jullie uitje centraal? In ons aanbod zakelijke workshops vind je meerdere ludieke en gezellige activiteiten waar samenwerking, communicatie en binding centraal staan. Blus bijvoorbeeld als team een brand, woon een communicatie show bij of probeer de bom onschadelijk te maken tijdens een spannend virtual reality uitje.  

Kortom, genoeg reden om je volgende bedrijfsuitje in Den Bosch te organiseren. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan het volledige assortiment. Als je wat extra hulp kunt gebruiken bij het maken van je keuze of het vormgeven van de planning van je uitje kun je contact opnemen met een van de medewerkers van 1001. Zij delen graag hun kennis op het gebied van bedrijfsuitjes om je verder te helpen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01