Delft
Meer dan 70 bedrijfsuitjes in Delft!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 332 beoordelingen

Zoek een activiteit

In Delft, dat ook wel de prinsenstad wordt genoemd, loop je real life tussen de gebouwen van de oude schilderijen. Bovendien is deze stad van oudsher de universiteitsstad voor de ingenieurs van de toekomst dus misschien moet je de lucht maar eens goed opsnuiven als je er rondloopt met je collega’s tussen de Waag, de Oude Kerk en het Stadhuis aan de Markt.

Een gezellig bedrijfsuitje gaat het zeker worden met een walking dinner, een borrel-boottocht over de grachten, een workshop smartlappen zingen of een actieve city game.

€ 26,00 tot € 33,30 per persoon
Vanaf 10 personen
Met deze quiz gaat het er om hoe de anderen uit jouw gezelschap jou inschatten. Zo leer je je collega’s en vrienden pas echt kennen. Met deze hilarische vragen is er veel ruimte voor plezier.
Vanaf € 17,50 per persoon
2 tot 24 personen
De nieuwste rage voor stoere mannen en vrouwen is nu ook in Nederland te vinden. Bijlwerpen is net zo stoer als het klinkt, helemaal veilig en ontzettend leuk om te doen.
€ 29,65 tot € 33,30 per persoon
Vanaf 10 personen
Er is een moord gepleegd in Delft en jouw gezelschap gaat a la Sherlock Homes op onderzoek uit om er achter te komen wie de moordenaar is.
Vanaf € 14,88 per persoon
Vanaf 8 personen
Speel het Stadsganzenbord in Leiden, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Gouda, Amsterdam, nijmegen of Delft! Stadsganzenbord is de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vriendenuitjes, familiedagjes en groepsuitjes.
€ 42,50 per persoon
3 tot 20 personen
Wellnessfeestje is speciaal bedoelt voor groepjes vrouwen. Tijdens een Wellnessfeestje ervaren jullie allerlei onderdelen ter ontspanning zoals: rugmassage, voetmassage, massageolie maken, handen scrubben en nog veel meer. Je bent allemaal in dezelfde ruimte, die sfeervol is ingericht en er is ook genoeg tijd om tussendoor met elkaar te kletsen. Een ideaal uitje voor ontspannenheid, gezelligheid, inspiratie en originaliteit.
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Ga met je gezelschap aan boord van een gezellige borrelboot en bekijk Delft en omgeving vanaf het water, terwijl je gezellig praat met een hapje en een drankje.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s of vriendinnen aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten.
€ 23,60 tot € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
Speel een uitdagend spel tijdens jullie groeps-, vrijgezellen- of bedrijfsuitje in Delft met ludieke opdrachten die gesaboteerd worden door een rat in ieder team.
€ 32,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Het schilderen van het menselijk lichaam is iets van alle tijden. Volg de lijnen en creëer met verf en kwast jouw versie van het lijf dat naakt voor je poseert. Deze workshop is een echte uitdaging.
The Dentist vanaf € 115,00, The Freakshow vanaf € 125,00 en The Honeymoon Hotel vanaf € 119,00
The Dentist 3 tot 7 personen, The Freakshow en The Honeymoon Hotel 2 tot 6 personen
De Escape Challenge in Delft en Zoetemeer is een nieuw en uniek spel waarbij je met een team moet proberen te ontsnappen uit een afgesloten ruimte door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en mysterieuze puzzels op te lossen. NRC Next heeft in een vergelijkend onderzoek naar escape rooms in Nederland de Escape Challenge uitgeroepen tot beste escape room!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties