Brussel
Meer dan 40 bedrijfsuitjes in Brussel!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 332 beoordelingen

Zoek een activiteit

Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes voor meiden onder elkaar met onze Workshop Slippers pimpen. Een workshop voor vrouwen die zich het komende seizoen op het strand met hun teenslippers willen onderscheiden met hun eigen creatie.
Vanaf € 76,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Rondrijden in een kever tijdens een Keverrally of een Kever Cabrio Rally is een geweldige ervaring! De kever is de populairste oldtimer ooit gebouwd, en vanmiddag gaan jullie een leuke uitgestippelde puzzelroute volgen door het prachtige Hollands landschap. Welk team gaat winnen?
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Deze City Puzzel tocht dwars door Eibergen is een leuk en gezellig teamspel voor jong en oud. Welk team wint de strijd door het oplossen van puzzels, het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen en gaat er met de winst vandoor?
Vanaf € 18,50 per persoon
10 tot 30 personen
Ben jij een echte wijnliefhebber? En ben je benieuwd hoe de wijnen van dichtbij smaken? Of heb je geen idee welke wijn je moet kiezen als je in de winkel staat?
€ 75,00 per persoon
25 tot 200 personen
Sluit een lekkere lente- of zomerdag ontspannen af! Kom aan boord van een traditioneel zeilschip, salonboot of sloep. Het is tijd voor een mooie tocht op het IJsselmeer of vaart u liever op het IJ van Amsterdam of door de grachten? Wat een ruimte en vrijheid vindt u hier! Een ondergaande zon, gezellig barbecueën, borrelen en midden op het water samen zijn.
€ 20,00 per persoon
10 personen
Voor een actief, creatief en origineel uitje is deze legale vorm van graffiti spuiten een zeer kleurrijk idee. Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of met een groep vrienden of vriendinnen. Of wat dacht je van je sportteam?
Vanaf € 199,95 per persoon
Vanaf 6 personen
TsjechieXperience is dé specialist op het gebied van bedrijfsuitjes, groepsreizen en vrijgezellenfeesten in Tsjechië. Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje in Praag? Wij bieden de meest uiteenlopende activiteiten om er een onvergetelijk uitje van te maken! Een geheel verzorgd bedrijfsuitje in Praag boek je al vanaf € 199,95 per persoon (exclusief vlucht).
Vanaf €19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Gezellig met je collega's actief bezig zijn is een unieke ervaring bij ons! Daarom maken wij speciaal voor bedrijven een fantastisch programma op maat. Je kan natuurlijk heerlijk de bomen in met je bedrijfsuitje. In onze parcoursen kan je voor even de stress van het kantoor vergeten en een geweldig avontuur beleven met je collega’s.
Vanaf € 21,25 per persoon
Vanaf 10 personen
De citygame Get the picture is een uniek spel waarbij het draait om foto’s maken en gezelligheid. Met een opdrachtenboekje, routekaart en uiteraard een fotocamera gaan jullie het centrum van Amsterdam in. Bekend van de Dam, de Wallen en de grachten. In teams gaan jullie tijdens de speurtocht punten verdienen, dit door foto opdrachten uit te voeren, waarbij jullie zelfs bonuspunten kunnen verdienen.
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen in Tilburg en vanaf 15 personen in Breda
Wat weet jij eigenlijk van jou collega’s en of vrienden? Met dit spel komen jullie achter dingen die jullie nooit hebben geweten of verwacht! Iedere deelnemer ontvangt een formulier met verschillende vragen. Voorbeeldvragen zijn :Wie komt er altijd te laat? Wie haalt het vaakste koffie? Wie kan jij je grootste geheim toevertrouwen? En nog vele andere leuke vragen die resulteren tot hilarische resultaten.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties