starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Originele bedrijfsuitjes in Amersfoort

In de keistad, centraal gelegen in Nederland, vind je alles voor een keigezellig bedrijfsuitje. Dwaal door de middeleeuwse binnenstad met de grachten en gezellige straatjes en pleintjes vol terrassen en leuke winkeltjes, hoor het beieren van de klokken van de vele kerken of geniet van een van de vele straatfestivals.

Kom met je collega’s toeren door de stad op een tandem, step, kano of trikke, speel een outdoor escape-spel, een city game of doe iets culinairs met koken, proeven, eten en drinken.

Getoonde uitjes 1 - 10 van 331

In locatie

Moord tijdens een diner! - Moordspel inclusief diner

Een moordspel diner is de perfecte combinatie tussen een smakelijk diner en een crimineel leuk spel, Waarbij jullie getuigen zijn van een moord. En dit alles in een door jullie gekozen restaurant in Nederland of België.

Prijs
Vanaf € 60,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locatie
Mogelijk op meer dan 40 locaties in Nederland en België

Mindfuck citygame werkelijkheid of fictie!

Mindfuck is een outdoorgame en citygame op de grens van werkelijkheid en fictie. De teams krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld, waarbij ze zullen merken dat het brein lang niet zo betrouwbaar is als altijd werd gedacht. Niets is wat het lijkt! Het spel staat garant voor vermaak en actie, waarbij je zintuigen je voortdurend misleiden.

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
8 tot 125 personen
Plaats
Amersfoort, Gelderland, Noord-Brabant, Provincie Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Harderwijk, Nijmegen, Nunspeet, Wageningen, Venlo, Den Bosch, Eindhoven, Kaatsheuvel, Hilversum, Naarden, Deventer, Zwolle, Baarn, Utrecht, Gorinchem, Gouda

Constructie Challenge in Amersfoort op bij jullie op locatie

Deze teambuilding is letterlijk sleutelen aan je team! Wellicht heb je er vroeger wel mee gespeeld. We gaan namelijk voertuigen bouwen van reuze meccano. Van kraanwagen tot raceauto je team mag het gaan bouwen. Elk team krijgt bij aanvang een kist met gelijke onderdelen. Samenwerking, doorzettingsvermogen, beetje technisch inzicht en creativiteit zijn de sleutels voor dit mooie programma.

Prijs
€ 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locatie
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Utrecht of op onze eigen locatie in Amersfoort

Citygame 7 Missions - JaTi

In steeds meer steden wordt de Citygame 7 Missions als beste citygame van Nederland beschouwd. Een zeer uitdagend spel waarbij de verschillende teams het tegen elkaar gaan opnemen waarbij je 7 uiteenlopende missies moet uitvoeren.

Prijs
Vanaf € 31,50 per persoon
Aantal
10 tot 150 personen
Plaats
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Harderwijk, Nijmegen, Wageningen, Den Bosch, Eindhoven, Naarden, Deventer, Zwolle, Utrecht, Gorinchem, Gouda

Wie is de Meesterchef in Amersfoort

Wie is de meesterchef zal onder leiding van een gezellige professional zorgen voor één groot kookfeest vol unieke culinaire heerlijkheden in het centrum van Amersfoort. De stad van de Lieve Vrouwentoren, de historische gracht en De Hof.

Prijs
Vanaf € 87,00 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Plaats
Amersfoort

Get the Picture stadsspel in Amersfoort

Voor een fotogeniaal uitje kun jij je compleet uitleven met Get The Picture in Amersfoort.  Een fotospeurtocht dwars door het historische hart waarbij je foto-opdrachten moet visualiseren.

Prijs
Vanaf € 21,25 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort

Workshop beroepen schilderen

Bekijk je beroep eens van een andere kant en maak er een creatieve versie van met verf en kwast. Zo krijgt jouw bedrijfsuitje een extra dimensie.

Prijs
€ 34,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locatie
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland

Dagje Amersfoort op de step én in een kano

Er op uit met familie, vrienden of collega’s voor een gezellige tocht door Amersfoort? Nu eens niet te voet, maar op de step. Dat is origineel. Vanaf het water ziet Amersfoort er trouwens ook heel mooi uit dus vanuit een kano de stad bekijken zou ook best leuk zijn…Kun je niet kiezen? Kies dan allebei.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 2 personen
Plaats
Amersfoort

Speel Ranking the Stars in Amersfoort

Met het spel Ranking the stars ben je gegarandeerd van op en top gezelligheid. Een quizmaster die unieke vragen stelt en jullie de meest hilarische stellingen voorlegt waarbij je elkaar pas echt leert kennen. Dit alles zal zorgen voor een ludiek geheel in Amersfoort, de stad van de Lieve Vrouwentoren en de Hof.

Prijs
Vanaf € 26,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort

CrimeXperience: een spannend misdaadspel

CrimeXperience is het meest fascinerende en leukste misdaadspel van Nederland. Het spel wordt gespeeld in teams van ca. 5 personen die op pad gaan om verschillende 'crimes' op te lossen. Om de sporen op de plaats delict te kunnen detecteren, moet je met je team logisch en creatief denken, snel beslissingen nemen en cryptische kennis toepassen.

Prijs
Vanaf € 28,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, Wageningen, Den Bosch, Eindhoven, Naarden, Deventer, Zwolle, Utrecht, Gorinchem, Gouda

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01