Amersfoort
Meer dan 90 bedrijfsuitjes in Amersfoort!

Beoordelingen bedrijfsuitje

Gemiddeld een 9,1 uit 332 beoordelingen

Zoek een activiteit

In de keistad, centraal gelegen in Nederland, vind je alles voor een keigezellig bedrijfsuitje. Dwaal door de middeleeuwse binnenstad met de grachten en gezellige straatjes en pleintjes vol terrassen en leuke winkeltjes, hoor het beieren van de klokken van de vele kerken of geniet van een van de vele straatfestivals.

Kom met je collega’s toeren door de stad op een tandem, step, kano of trikke, speel een outdoor escape-spel, een city game of doe iets culinairs met koken, proeven, eten en drinken.

Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Met zijn allen een gezellig avondje uit door mee te doen aan de Ik hou van Holland Dinerspel betekent 2 uur volop plezier. Met ludieke vragen over Hollandse artiesten, BN-ers, Hollandse hits en ander kennis over ons knusse kikkerlandje, in combinatie met een heerlijk diner.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s of vriendinnen aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten.
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Maak zelf de lekkerste pizza's en pasta; van bloem en water naar een tafel vol lekkers. Ga de strijd aan in een ware Kookbattle; In teams strijden jullie tegen elkaar in de keuken, samenwerken en planning bepalen wie de winnaar wordt.
€ 25,00 per persoon
Vanaf 2 personen
My Trik organiseert verschillende tochten met de Trikkes of tandems door de prachtige historische binnenstad van Amersfoort en omgeving.
Vanaf € 21,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor een fotogeniaal uitje kun jij je compleet uitleven met Get The Picture in Amersfoort.  Een fotospeurtocht dwars door het historische hart waarbij je foto-opdrachten moet visualiseren.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Terug naar de natuur en meedoen aan een overlevingstocht is van toepassing op onze Bushcraft. Een leerzame, spannende en avontuurlijke ervaring, waarbij je op jezelf teruggeworpen wordt door te overleven in de Bush.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Utrecht of op onze eigen locatie in Amersfoort
Deze teambuilding is letterlijk sleutelen aan je team! Wellicht heb je er vroeger wel mee gespeeld. We gaan namelijk voertuigen bouwen van reuze meccano. Van kraanwagen tot raceauto je team mag het gaan bouwen. Elk team krijgt bij aanvang een kist met gelijke onderdelen. Samenwerking, doorzettingsvermogen, beetje technisch inzicht en creativiteit zijn de sleutels voor dit mooie programma.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland
Wordt het een kleurige kolibrie, een fameuze flamingo, een crazy cat of een fleurige vlinder? Je eigen huisdier schilderen kan natuurlijk ook. Deze schilderworkshop met je vriendinnen of collega’s gaat jullie sowieso gelukkig en ontspannen maken.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Niet alleen een bekende TV-hit, maar Expeditie Robinson kan nu ook als een uitdagend en sportief evenement worden georganiseerd. Met maar liefst zes spelvarianten kunnen wij helemaal in dezelfde geest een bepaald spelprogramma met activiteiten aanbieden, inclusief de eilandraad, die een eindoordeel uitspreekt over jullie prestaties.
Vanaf € 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Met het spel Ranking the stars ben je gegarandeerd van op en top gezelligheid. Een quizmaster die unieke vragen stelt en jullie de meest hilarische stellingen voorlegt waarbij je elkaar pas echt leert kennen. Dit alles zal zorgen voor een ludiek geheel in Amersfoort, de stad van de Lieve Vrouwentoren en de Hof.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties