starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bedrijfsuitje sloepvaren Kagerplassen bij Leiden

Wat ga je doen

Sloep varen op de Kagerplassen? Bedrijfsuitje sloepentocht door Leiden? Uitgerust met GPS apparatuur vaar je in 8-persoons sloepen een mooie tocht over de Kaag en/of door de gezellige binnenstad van Leiden.

U heeft bij onze sloeparrangementen de keuze uit diverse programma's:

  • GPS sloepentocht over de Kaag en/of door Leiden, waarbij u zelf de mogelijkheid heeft bij een terrasje te stoppen voor een drankje
  • GPS sloepvaren met teamopdrachten. Tijdens deze sloepentocht moet u met uw team op diverse plaatsen aanleggen voor een begeleide teamopdracht.
  • Sloep varen in combinatie met een solextocht of vespa tocht.
  • Interactieve GPS sloepen Tablet Game, waarbij u in teams gewapend met GPS en Samsung Tablet voorzien van 4G internet voor diverse opdrachten komt te staan en vragen moet beantwoorden.

Uiteraard kunnen wij op de sloeplocatie ook de ontvangst met koffie,thee, gebak, een lunch en eventueel afsluitende borrel en BBQ voor u verzorgen

Onze sloepuitjes zijn uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje, relatie-event, teambuilding uitje.

Voor uitgebreide beschrijvingen zie onze aparte sloepensite www.sloepentocht.nl

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01