starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beauty kinderfeestje - Om nooit te vergeten

Wat ga je doen

Houden jij en je vriendinnen ook zo van make-up? Dan is deze make-up party echt iets voor jou! Je leert namelijk onder begeleiding van onze beauty expert je huid te verzorgen en jezelf prachtig op te maken.

Onze beauty expert neemt jullie stap-voor-stap mee in het reinigen en verzorgen van de huid. Onder begeleiding leer je een echte glamour make-up look creëren.
Aan het einde van deze party mag je samen met je vriendinnen jezelf met accessoires presenteren op de catwalk. Hier maken we dan ook een originele ‘na’ foto, zodat jullie een leuk aandenken hebben voor thuis!

De originele kinderfeestjes die wij aanbieden zijn:

  • Catwalk Party’s: model voor één dag waarbij je jezelf leert presenteren op de catwalk
  • Beauty Party’s: tips & tricks van een beauty expert voor een fabulous make-up look
  • Dance Party’s: een swingend kinderfeestje op een zelf gekozen liedje

Feestjes kun je upgraden met het bijboeken van een kapster voor het maken van mooie haarkapsels, leuk gevulde goodiebags en/of een pannenkoekenarrangement. Aan een limonadepauze en iets lekkers is ook gedacht. Deze feestjes vinden plaats bij ons in de studio in Montfoort (provincie Utrecht).

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01