starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beautiful Buddha - Schilderen op hout

Wat ga je doen

In deze workshop ga je aan de slag met een boeddha van 55 cm groot. De boeddha is al voor je uit hout gefreesd, zodat je meteen aan de slag kan met het decoreren van jouw boeddha. Met veel kleuren of juist heel rustig en subtiel, deze vorm leent zich goed voor allerlei stijlen.

Er zijn mooie sjablonen aanwezig waarmee je ook nog een spreuk of symbool kan toevoegen. Wil je graag een eigen tekst? Dat kan ook, voor € 15,00 kun je een eigen tekst uit stickersjablonen laten maken. Je gaat werken met krijt- en acryl verf (waterbasis). Door de tips en trucs die je uitgelegd krijgt, gaat iedereen naar huis met een super mooie decoratieve boeddha.

Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Inclusief alle materialen, waaronder tekst- en figuur sjablonen en houten boeddha 55 x 48 centimeter.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01