tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Beachgolf

Heerlijk ontspannen uitwaaien op het strand met de clubs in de hand

Speel beachgolf, de leukste variant van golfen op het strand

Naast het gewone golfen op een golfbaan wint Beachgolf ook steeds meer terrein. Net als beachvolleybal wordt deze sport gerekend tot een van de leukste beachgames. Een originele en gezellige variatie op golf, waar pas echt sprake is van natuur en weidsheid om je heen. Leuk als actief vriendenuitje of teamuitje en voor mannen die bij elkaar komen voor het vieren van een bijzonder vrijgezellenfeest. Voor zowel actieve als minder actieve deelnemers een sportieve, haast tijdloze activiteit.

Bij beachgolf is er vaak sprake van 2 teams bestaande uit 2 personen. Je krijgt te maken met 9- of 18 holes, die afgewisseld worden met zowel korte als lange holes. Met een club 6 of 7 sla je tegen een iets minder zware golfbal dan gebruikelijk, waarbij je het traject in zo min mogelijk slagen afwerkt. De stand houd je bij op een scoreformulier. Zeer speciaal natuurlijk, omdat je met een green van zand te doen hebt, maar waar het er nog behoorlijk ‘tricky’ aan toe kan gaan, omdat je alleen met de juiste swing zult slagen. Voordat je het weet verdwijnt je bal in zee en rollen over het strand kan alleen vlak bij de branding.

Op welke beach golf ook gespeeld wordt, al of niet als onderdeel van meerdere strandactiviteiten die je in een totaal-arrangement kunt boeken, overal kun je terecht. Van Zeeland tot Zuid-Holland en van Noord-Holland tot aan de waddeneilanden. Voor een duidelijke prijsopgave kun je contact opnemen met de desbetreffende aanbieders.

 

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen
€ 20,- per persoon
5 tot 30 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Ben je een golfliefhebber, of hou je wel van strandactiviteiten? In beide gevallen is beachgolf echt wat voor jou! Een actief en origineel bedrijfsuitje op het strand. Ook leuk voor een vriendendag, familiedag of vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
10 tot 50 personen
's-Gravenzande, Westland
Korte omschrijving

Van sportief tot workshops en van land tot water activiteiten. Met meer dan 15 binnen- en buiten activiteiten zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje spectaculairder wordt dan ooit. Al is het racend in een blokart of met je team de golven bedwingen in een raft boot, het wordt zeker een onvergetelijk uitje. Door het aantal verschillende activiteiten is er altijd een alternatief programma mogelijk mocht het weer bepaalde activiteiten niet toelaten.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01