starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Beachgolf

Heerlijk ontspannen uitwaaien op het strand met de clubs in de hand

Speel beachgolf, de leukste variant van golfen op het strand

Naast het gewone golfen op een golfbaan wint Beachgolf ook steeds meer terrein. Net als beachvolleybal wordt deze sport gerekend tot een van de leukste beachgames. Een originele en gezellige variatie op golf, waar pas echt sprake is van natuur en weidsheid om je heen. Leuk als actief vriendenuitje of teamuitje en voor mannen die bij elkaar komen voor het vieren van een bijzonder vrijgezellenfeest. Voor zowel actieve als minder actieve deelnemers een sportieve, haast tijdloze activiteit.

Bij beachgolf is er vaak sprake van 2 teams bestaande uit 2 personen. Je krijgt te maken met 9- of 18 holes, die afgewisseld worden met zowel korte als lange holes. Met een club 6 of 7 sla je tegen een iets minder zware golfbal dan gebruikelijk, waarbij je het traject in zo min mogelijk slagen afwerkt. De stand houd je bij op een scoreformulier. Zeer speciaal natuurlijk, omdat je met een green van zand te doen hebt, maar waar het er nog behoorlijk ‘tricky’ aan toe kan gaan, omdat je alleen met de juiste swing zult slagen. Voordat je het weet verdwijnt je bal in zee en rollen over het strand kan alleen vlak bij de branding.

Op welke beach golf ook gespeeld wordt, al of niet als onderdeel van meerdere strandactiviteiten die je in een totaal-arrangement kunt boeken, overal kun je terecht. Van Zeeland tot Zuid-Holland en van Noord-Holland tot aan de waddeneilanden. Voor een duidelijke prijsopgave kun je contact opnemen met de desbetreffende aanbieders.

 

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Ben je een golfliefhebber, of hou je wel van strandactiviteiten? In beide gevallen is beachgolf echt wat voor jou! Een actief en origineel bedrijfsuitje op het strand. Ook leuk voor een vriendendag, familiedag of vrijgezellenfeest.

Prijs
€ 20,00 per persoon
Aantal
5 tot 30 personen
Locaties
Terschelling
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Voor een actief vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen is er goed nieuws, want met het Vrijgezellen strandarrangement kunnen jullie helemaal los met waanzinnig leuke en heftige strandactiviteiten. Dit vrijgezellenfeest op het strand vindt plaats op de grens van Zuid-Holland en Zeeland en bezorgt jullie ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

Prijs
Vanaf € 40,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Brouwersdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Prijs
Vanaf € 36,50 per persoon
Aantal
Vanaf 30 personen
Locaties
Noordwijk aan Zee, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk (ZH), Katwijk (ZH), Wassenaar, Kijkduin
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01