tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

BBQ Workshop - Op elke gewenste locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Met deze workshop toveren we iedereen om tot een ware grillmaster. Een echte workshop om je vingers bij af te likken. Geniet van het goede buitenleven, van elkaar en van een goed stuk vlees of ander lekkers, perfect bereid op de barbecue. Dat is in een notendop waar het in deze workshop om draait. Je leert alles over de theorie en de praktijk van een goede bbq- maaltijd met natuurlijk heel veel lekkere gerechten om samen met vrienden, familie of collega’s op te eten. Tussendoor is er zeker tijd om samen te genieten van een lekker drankje. 

 De workshop is verdeeld in drie delen. We starten met een stukje theorie: Wat kun je allemaal met met een BBQ, op welke temperatuur grillen we en hoe werkt het allemaal? Je leert bijvoorbeeld over diverse snijwijzen en meerdere bereidingstechnieken. Tijdens dit gedeelte kun je alvast kleine gerechtjes voorproeven. Daarna wordt in groepjes een heerlijk viergangendiner bereid. Uiteraard staan er mensen klaar om jullie daarbij te helpen en om handige tips te geven. Is het viergangendiner klaar? Dan is het natuurlijk tijd om met een drankje in goed gezelschap te smullen van de gerechten. 

Deze groepsactiviteit kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden, geheel naar eigen inzicht en mogelijkheden. Mogelijk voor kleine of veel grotere gezelschappen tijdens bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag en een ware beleving van begin tot eind.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 50,82 tot € 133,10 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
4 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01