tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

BBQ Workshop - Op elke gewenste locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Met deze workshop toveren we iedereen om tot een ware grillmaster. Een echte workshop om je vingers bij af te likken. Geniet van het goede buitenleven, van elkaar en van een goed stuk vlees of ander lekkers, perfect bereid op de barbecue. Dat is in een notendop waar het in deze workshop om draait. Je leert alles over de theorie en de praktijk van een goede bbq- maaltijd met natuurlijk heel veel lekkere gerechten om samen met vrienden, familie of collega’s op te eten. Tussendoor is er zeker tijd om samen te genieten van een lekker drankje. 

De workshop is verdeeld in drie delen. We starten met een stukje theorie: Wat kun je allemaal met met een BBQ, op welke temperatuur grillen we en hoe werkt het allemaal? Je leert bijvoorbeeld over diverse snijwijzen en meerdere bereidingstechnieken. Tijdens dit gedeelte kun je alvast kleine gerechtjes voorproeven. Daarna wordt in groepjes een heerlijk driegangen diner bereid. Uiteraard staan er mensen klaar om jullie daarbij te helpen en om handige tips te geven. Is het driegangendiner klaar? Dan is het natuurlijk tijd om met een drankje in goed gezelschap te smullen van de gerechten. 

Deze groepsactiviteit kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden, geheel naar eigen inzicht en mogelijkheden. Mogelijk voor kleine of veel grotere gezelschappen tijdens bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag en een ware beleving van begin tot eind.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 53,- tot € 97,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01