tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
BBQ workshop

BBQ Workshops in Nederland

Bakken, grillen, roosteren, je leert alles over barbecueën met deze workshops

De BBQ is niet meer weg te denken uit de Hollandse tuin of buitenkeuken en ook in restaurants, op feesten, op het strand en op festivals is de bbq een graag geziene gast. Door de jaren heen zijn de soorten barbecues, de verschillende manieren om iets te bereiden en ook de producten die je kunt barbecueën enorm uitgebreid en verfijnd.

Er is weinig leuker dan van alles leren over grillen en roosteren op de barbecue tijdens een bbq workshop met je vrienden of collega’s. En natuurlijk eten jullie alles lekker op daarna.

Filter 6 workshops
Weergave:

Er zijn 6 workshops gevonden

Tonen
€ 82,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Voor een kookworkshop als Vurig Koken ben je bij ons in Woudenberg meer dan welkom.
Bij gunstige weersomstandigheden gaan we buiten koken op een knapperig houtvuurtje.

Tonen
€ 47,50 tot € 91,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een bbq workshop waarbij je alles leert over de theorie en de praktijk van een goede bbq- maaltijd met natuurlijk heel veel lekkere gerechten om samen met vrienden, familie of collega’s op te eten.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
8 tot 40 personen
Loosdrecht
Korte omschrijving

Bij een romantisch kasteel, midden in Nederland tussen groen en water, beleven jullie een onvergetelijke avond met een uitgebreide bbq workshop. De perfecte afsluiting van een bedrijfsuitje, familiefeestje of zakelijke bijeenkomst.

Tonen
€ 89,- per persoon
Vanaf 6 personen
Halle
Korte omschrijving

Dit is dé workshop voor BBQ-fans en kookliefhebbers! Weten waar Pulled-pork, baby back spare ribs, proucureur of varkenshaas zit? In deze workshop varken uitbenen XXL gaan we aan de slag en hanteer jij zelf het mes. Met jouw groep van maximaal acht personen gaan jullie samen met meesterslager Bernard een half varken uitbenen. Het uitgebeende vlees bestaat onder andere uit schouderham, procureur (pulled pork!), spare-rib, gehakt (worst!), varkenshaas, fricandeau, buikspek, en de specials als wangetjes. Dit is ruim veertig kilo vlees ter waarde van €400 dat je mee naar huis mag nemen.

Tonen
Vanaf € 59,- per persoon
Vanaf 4 personen
Halle
Korte omschrijving

Zelf kip uitbenen kun je leren en is zeker niet moeilijk! Ik vertel je graag hoe. Erg leerzaam en je weet straks precies hoe je al die verschillende onderdelen op de bbq klaarmaakt! Super handig, zodat je in het vervolg hele kippen kunt kopen, die aanzienlijk goedkoper zijn dan de losse onderdelen. Daarnaast leer je een gezond en lekkere kip te herkennen en kun je onderscheid maken van de supermarktmeuk.

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 4 personen
Halle
Korte omschrijving

Kookliefhebbers en bbq-gekkies opgelet! Tijdens deze workshop ga je je eigen braadworst maken en aan het eind kun je direct proeven! Onze drukbezochte workshop Worst maken nu Covid-proof! Jullie gaan met de groep samen worst maken. Alles binnen de Covid-regels en samen prikken we een datum die jullie past. Een leuk verzetje met je dierbaren in deze tijd waarin niet zoveel kan.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01