tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Wat ga je doen?

Weet jij het nog? De Spice Girls en de Backstreet Boys, Telekids, Flippo’s, Friends, Bill Clinton en Monica Lewinsky, de Klapschaats, Gabbers, Titanic, Baywatch? Inderdaad, de jaren 90! Vond jij het ook zo’n fantastische tijd en zou je het ook graag nog eens willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsuitjes met jaren 90 thema.

90s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen

Tijdens het opzwepende 90s Nostalgia Spel, testen we jullie kennis over de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar in de kinderschoenen stonden. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Muziekronde en nog veel meer!
Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Je kunt kiezen voor het uitgebreide 90s Nostalgia Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz Arrangement zonder diner.
Eenmaal in de stemming heb je misschien wel zin een feestje achteraf. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Themafeest tot 1.500 personen

Is 2 uur 90s party niet genoeg voor je? Ga dan voor de full package en laat ons jullie complete 90s Nostalgia Personeelsfeest organiseren.
Wij regelen de juiste locatie, 90s DJ, 90s decoratie, catering en spetterend 90s entertainment; jullie ‘trip down memory lane’ wordt tot in de puntjes verzorgd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 tot € 39,50 per persoon (incl. BTW)
15 tot 1.500 personen
2,5 tot 4 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief aankleding
  • Inclusief quizmaster

Gemiddeld een 9,9 uit 12 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Compleet, afwisselend en uitdagend

het was helemaal naar wens. Het spel was leuk, afwisselend en de aankleding van de ruimte was ook top! Leuke posters en details.
De opzet van het spel was goed en de vraagstelling duidelijk. Leuk en enthousiast gepresenteerd. Iedereen was enthousiast en vond het een leuk spel. Lekker zo houden!

Door: Johan

Nog lang over nagepraat

Het was echt een geweldige avond we hebben er nog lang over na gepraat. Als er iemand iets wil organiseren zal ik jullie zeker aanbevelen.
Bedankt voor de leuke avond.

Groeten Erwin Jansen

Door: Erwin
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01