tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Back to the 90s spelshow - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Wat ga je doen?

Weet jij het nog? De Spice Girls en de Backstreet Boys, Telekids, Flippo’s, Friends, Bill Clinton en Monica Lewinsky, de Klapschaats, Gabbers, Titanic, Baywatch? Inderdaad, de jaren 90! Vond jij het ook zo’n fantastische tijd en zou je het ook graag nog eens willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsuitjes met jaren 90 thema.

90s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen

Tijdens het opzwepende 90s Nostalgia Spel, testen we jullie kennis over de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar in de kinderschoenen stonden. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Muziekronde en nog veel meer!
Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Je kunt kiezen voor het uitgebreide 90s Nostalgia Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz Arrangement zonder diner.
Eenmaal in de stemming heb je misschien wel zin een feestje achteraf. Wij bieden de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Themafeest tot 1.500 personen

Is 2 uur 90s party niet genoeg voor je? Ga dan voor de full package en laat ons jullie complete 90s Nostalgia Personeelsfeest organiseren.
Wij regelen de juiste locatie, 90s DJ, 90s decoratie, catering en spetterend 90s entertainment; jullie ‘trip down memory lane’ wordt tot in de puntjes verzorgd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
15 tot 1.500 personen
2,5 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,9 uit 15 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Het was top

Is alles naar wens geweest? Zekers, het was top! Het was erg leuk. Er zal veel afwisseling in en iedereen bleef erbij betrokken. De presentatie was ook erg leuk. Helemaal in stijl in die Cavello outfit. Ook leuk waren de nostalgische items die allemaal van die “Oh ja” herinneringen geven. Vanuit de collega’s was de feedback positief. Iedereen vond het leuk. Feedbackpunten? Nee, lekker houden zoals het is!

Door: Eloy

Nog leuker dan verwacht!

Je deed het super leuk en vol enthousiasme. Het spel leuk en het was leuk dat er zo veel variatie zat in de verschillende rondes. Je was fijn om over de vloer te hebben en je deed het super leuk. Je enthousiasme werkte aanstekelijk. De decoratie was heel leuk. Dat bracht ons nog meer terug in de tijd en ook enthousiaster voor het spel. De voorpret met de outfits werkte hier ook goed bij. Iedereen vond het hartstikke leuk en ook leuker dan verwacht! Jaren 00 was misschien iets makkelijker geweest maar we vinden de muziek uit de 90s zo leuk. Geen negatieve feedbackpunten! De quiz duurde ook precies lang genoeg om de aandacht en energie erbij te kunnen houden.

Door: Danielle
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01