starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Back to the 00s op locatie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een superleuke quiz!

Is alles naar wens geweest? Ja!
Wat vonden jullie van het spel? Heel leuk en veelzijdig spel, door de verschillende soorten rondes en hoe interactief het is.
Hoe vonden jullie de presentatie van het spel? Ziet er super goed uit, het is leuk dat er veel (nostalgische ;)) filmpjes in zitten, muziekfragmenten, zwakste schakel spel.
Wat vonden jullie van de decoratie? Erg leuk en goed uitgevoerd, door alle posters, maar ook de aankleding op tafel en natuurlijk jouw Ali G pak ;)
Wat waren de reacties vanuit de groep nog? Ik heb alleen maar gehoord dat iedereen het erg leuk vond en het was ook te merken tijdens het spel dat iedereen het erg naar hun zin had. Sowieso past een quiz goed bij onze groep
Heb je eventueel feedbackpunten voor ons? Wellicht had de muziekronde vragen voor ons iets moeilijker gemogen, maar dat is ook een kwestie van smaak en samenstelling van de groep.

maandag, 17 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Originele Activiteit

Het is enorm naar ons wens geweest. Fijne communicatie vooraf. Duidelijkheid en enthousiasme aan de telefoon en via de mail. Professioneel dat er van tevoren ook netjes een draaiboek toegestuurd werd.
Origineel en actief voor een quiz. Dit vond ik erg positief. De dansbattle, zang en reclames raden is van meerwaarde. Een standaard quiz is alleen met vragen en eventueel een grappig filmpje. Ook het dansje met Jody Bernal zorgde voor sfeer.
Erg enthousiast en leuk gepresenteerd. Door zelf zo enthousiast te zijn, krijg je de teams meer los.
Iedereen heeft ontzettend genoten en vonden het een originele activiteit die goed aansloot op de doelgroep.
Bedankt voor de leuke avond en nog heel veel succes in de toekomst!

vrijdag, 18 mei 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01