starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Back to the 00s op locatie

Wat ga je doen

Waan je even terug in de tijd. Terug naar toen Jody Bernal nog hip was en Bokito een begrip was. De tijd van MSN, Steve Jobs, K-otic, Schnappi, Rollercoaster Tycoon en nog veel meer. Jawel we hebben het over de 00s, de Nillies, de Noughties, oftewel de jaren 2000 tot 2010! Vond u dit ook zo'n geweldige tijd en zou u het graag willen herbeleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nostalgia events is de specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met nostalgische thema's.

00s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen

Ons Typisch 2000 spel draait om gezelligheid, hilarische momenten en het samen beleven van heel veel “Oh ja!” momenten. In teams gaat u de strijd met elkaar aan in spetterende spelonderdelen als de Zer00s News Quiz, Reclames Raden, Sound of the Zer00s en... vergeet niet op tijd te banken, of hoor de gevreesde woorden ‘Je bent de Zwakste Schakel, tot ziens!’

Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. U kunt kiezen voor het uitgebreide Typisch 2000 Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz arrangement zonder diner. Na de quiz nog zin in een feestje? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om gedurende2 uur een '00s Afterparty bij te boeken.

Compleet 00s Themafeest tot 1.500 personen

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Maak dan het feest compleet en laat ons jullie gehele personeelsfeest organiseren. Wij regelen de juiste locatie, 00s muziek, 00s DJ, 00s aankleding, catering en zinderende zeroes entertainment acts. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat u zich volledig kunt buigen over dat ene vraagstuk: gaat u voor een Toppertje of toch een Breezer Ananas?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01