starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Back to School Mystery Quiz - Doe-het-zelf-quiz

Wat ga je doen

Verras je vrienden of familie met onze originele Mystery Quiz Back to School! Waar was jij vroeger goed in op school? En hoeveel weet je daar nog van? Ontdek dit het volgende vriendenuitje, personeelsfeest of familiefeest op komische wijze met ​Mystery Quiz Back To School! Een origineel en entertainend doe-het-zelf-spel.

Overal te spelen: thuis, op het werk, in een restaurant of de schoolkantine natuurlijk. Ga samen met collega's, vrienden of familie terug in de tijd en probeer voor één keer nog eens "Het Lievelingetje Van De Juf" te worden. Zonder al je zakgeld te hoeven spenderen! Met proefwerken, stickers voor in je schrift, speelkwartiertjes en een eindfeest. Of wordt het strafregels schrijven?

Het Geheim Van Juffrouw Polly

Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter. Hierin staat dat ze tijdens haar loopbaan een vreselijk geheim verborgen heeft gehouden. Al haar leerlingen kunnen erachter komen wat dit is. Maar daarvoor moeten wel vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de cijfers die je haalt, des te duidelijker zijn de aanwijzingen. Alle leerlingen krijgen een ingenieus spelboekje met instructies, opgaven, antwoorden, stickers, kras-lagen en een rapport. En de onthulling van haar geheim natuurlijk! De leerling die de hoogste cijfers haalt én het geheim ontdekt wordt "Het Lievelingetje Van De Juf".

Weinig voorbereiding

Back To School is eenvoudig te organiseren, maar ook tot in detail voor te bereiden. Je bestelt de spelboekjes snel en gemakkelijk bij ons via onderstaand formulier. Daarbij ontvang je een document met spel-, eet- en muziektips en een uitnodiging. Als je wilt kan je de hele avond of middag zo "schools" mogelijk maken. Stel bijvoorbeeld de dresscode Schoolmode Van Toen in, met petjes, brilletjes, sproetjes en schooltassen uiteraard. Niet verplicht, wel heel grappig. Ook het eten kan helemaal in stijl en voor de muzikale omlijsting hebben we een speciale playlist samengesteld.

Interactief en veelzijdig

Back To School is geschikt voor leerlingen vanaf ongeveer 10 jaar, een maximum leeftijd is er niet. De proefwerken worden individueel gemaakt, maar de beleving van het spel is uiterst interactief met een flinke dosis teamgeest en meligheid. Te combineren met een diner, lunch, hapjes of chips met cola. Speel het spel waar je maar wilt: thuis, op het werk of in één van de bij ons aangesloten restaurants. Tegen een verrassend lage prijs!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01