starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Back 2 School - Een spel vol herkenning

Wat ga je doen

Herbeleef je schooltijd samen met je collega’s en ga voor één dag terug de schoolbanken in! Wie halen de hoogste cijfers en gaan er met het beste rapport naar huis?

In een paar uur tijd maak je een nostalgische reis door je schooljaren. Voor welke vakken haalde je de beste cijfers? Welke spellen werden er op het schoolplein gedaan en wie haalde er onopgemerkt de meeste streken uit? Een hoop positieve herinneringen komen in deze spelshow naar boven!

Bij Back 2 School werk je het hele programma samen in een groepje. Jullie worden op de proef gesteld middels herkenbare schoolse opdrachten, die gegarandeerd tot hilarische momenten zullen leiden. In het speelkwartier worden de knikkers, loloballen, hoepels, ploppers, klappertjes en klik klak ballen weer uit het stof gehaald. Haal nog één keer het kind en de puber in jezelf naar boven en geniet!

De vakken waar jullie zeker op getoetst zullen worden: Taal, Wereldoriëntatie, Algemene kennis, rekenen, mondeling taalgebruik, sociale vaardigheden, Muziek.

Programma voorstel

14:30 - 15:00 Ontvangst, speluitleg en voorstellen van de groepjes
15:00 - 16:00 Eerste uur: Back 2 School!
16:00 - 16:15 Speelkwartier
16:15 - 17:15 Tweede uur: Back 2 School!
17:15 - 17:30 Rapportuitreiking en afsluiting

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, wij vertellen je er graag meer over! De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01