tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Baantjer: de Reconstructie - Moordspel in meer dan 200 plaatsen in Nederland en België

Omschrijving

Vannacht heeft er een moord plaatsgevonden. Het slachtoffer was op de fiets, samen met 3 van haar vriendinnen. Alle 4 de vrouwen zijn spoorloos. Er is een verdachte situatie opgedoken in de korte tijd van dit onderzoek. Namelijk dat een goede vriend van 2 van de vriendinnen plotseling naar Frankrijk is vertrokken.

Het is aan jullie om het slachtoffer te identificeren, en uit te zoeken wie de schuldige is, waar ze vermoord is en met welk wapen het slachtoffer toegetakeld is. Door middel van vragen en opdrachten moeten de groepen erachter komen wie er is vermoord, door wie, met wat en waar de moord heeft plaatsgevonden. In het spel zijn er ook hints te verkrijgen. Dat wordt dan vooraf door de begeleider gezegd.

Door opdrachten of vragen goed te beantwoorden krijg je toegang tot de oplossing. In de laatste ronde mag van elke groep een teamlid naar voren komen, om uit te leggen wie er is vermoord, door wie, met wat, en waar de moord is gepleegd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01