starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Avontuurlijke kinderfeestjes bij Dynamique te Spaarndam

Wat ga je doen

Voor het organiseren van avontuurlijke kinderfeestjes bieden wij een aantal mogelijkheden waarin de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Uitdagende activiteiten programma’s voor kinderen van minimaal 8 of soms 10 jaar die 1½ tot 3 uur lang bij ons buitensport- en watersportcentrum in Spaarnwoude terecht kunnen voor het vieren van hun verjaardagspartijtje.

Zo hebben wij een Adventure partijtje waarbij je kunt kiezen uit 1 of 2 activiteiten, zoals boogschieten, kanopolo, mountainboarden of vlotten bouwen/varen. Tussen deze twee activiteiten wordt een korte pauze gehouden.

Voor programma’s met 1 activiteit moet de groep uit minimaal 8 kinderen bestaan. Ook bieden wij de mogelijkheid voor klimmen tegen een 15 meter hoge klimwand als extra activiteit met ervaren instructeurs.

Zondag is de beste dag, maar in onderling overleg kunnen deze avontuurlijke kinderfeestjes ook op andere dagen georganiseerd worden.

Heb je interesse in dit feestje?

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01