tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Avontuur tijdens een Eendenrally in de Zaanstreek

Omschrijving

Eendjes rijden met je collega's! Reserveer een Eendentour als bedrijfsuitje. Vanuit Wormer (bij Zaandam en Amsterdam) boek je een unieke autotocht per Lelijke Eend door UNESCO werelderfgoed. Met 40 vrolijk gekleurde Lelijke Eenden organiseren wij jouw teamuitje van minimaal 12 tot maximaal 320 personen. Kies voor de gezellige Expeenditie (konvooirit) of de spannende Navigatierit (rally) met roadbooks.

Onderweg staan teambuilding en teamactiviteiten centraal. Soms een behendigheidsoefening als cabrioschieten, blind fileparkeren of het Labyreend. Soms een proeverij onderweg of we bezoeken een bezienswaardigheid. Tijdens de afsluitende borrel reiken onze ervaren tourleaders de prijs uit aan het winnende team van dit spannende personeelsuitje. De tour met Eendjes rijdt door de Zaanstreek, Beemster en Schermer. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Alkmaar. Op verzoek organiseren wij de Mobiele Eendheid: een Eendenrally vanaf elke gewenste locatie in Nederland vanaf 36 personen. Een bedrijfsuitje op maat! In het voorjaar rijden we langs bollenvelden. Aantrekkelijk voor je buitenlandse gasten. Het dakje kan er af en dan blijkt de oldtimer ook een cabrio te zijn! Tijdens de wintermaanden rijd je de speciale Wintertrail: een winterrally met warme pitstops en winterse versnaperingen. Ook leuk als kerstuitje of winteruitje.

Kortom, jouw groepsuitje is bij ons in goede handen. Bij grote groepen combineren we met een solex of bezoek aan de Zaanse Schans. Ook een combinatie met een rondvaart, daf, kever of mini behoort tot de mogelijkheden. Engelstalig bedrijfsuitje mogelijk. Wil je zelf iets toevoegen aan je 2CV toertocht, vul dan het invulformulier hieronder in.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 320 personen
Vanaf 3,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01