tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Autopuzzeltocht door het Groningse platteland

Omschrijving

Het Groningse platteland is toch de mooiste plek van Nederland? Althans, dat vinden wij. Dé perfecte plek dus voor een autopuzzeltocht! In jouw eigen auto rijd je één van de 3 routes. Je hebt de keuze uit een GPS-tocht, een fotoroute of een cryptische route.

Na de tocht worden de vragen nagekeken en krijgen jullie de uitslag onder het genot van een drankje. Deze puzzeltocht is ontzettend leuk als familiedag of dagje weg met vrienden. Hij is al boekbaar vanaf 1 auto (2 personen). Liever met een grote groep? Dat is natuurlijk ook geen probleem.

De routes zien er als volgt uit:

De cryptische tocht

De route is beschreven in cryptische zinnen. Ontcijfer je de zinnen, dan ontcijfer je de route! Vergeet niet onderweg de vragen te beantwoorden, straks gaat iemand anders er met de winst vandoor! Deze cryptische tocht is ongeveer 34 kilometer lang.

De GPS-puzzeltocht

Je krijgt een GPS mee. Aan de hand van verschillende “waypoints” met GPS-apparaten volg je de route. Onderweg kom je langs verschillende dorpen waar je het bestaan nog niet van wist. Deze tocht is ongeveer 46 kilometer en ook hier beantwoord je onderweg verschillende vragen.

De Foto-puzzeltocht

Houd jouw routeboekje erbij, want als je een foto mist, ben je de weg kwijt en moet je terug. Deze 42 kilometer lange route leidt je langs verschillende parels van het noorden. En, vind jij onderweg alle antwoorden?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 1.000 personen
2 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01