tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Augmented Reality Lasergamen - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Stap binnen in een wereld waar de virtuele en echte wereld samensmelten voor een onvergetelijk avontuur: AR-Lasergamen op jouw eigen locatie!

Wat is AR-Lasergamen?

Bij AR Lasergamen toveren we elke ruimte om tot een virtueel speelveld. Met geavanceerde augmented reality-technologie plaatsen we virtuele objecten in de echte wereld om je heen, waardoor de omgeving wordt getransformeerd tot een uitdagend speelveld vol obstakels. Je ziet de echte wereld door de bril, maar met toegevoegde virtuele elementen. Strijd samen met je collega's in teams tegen elkaar en beleef een intense en opwindende spelervaring!

Waarom AR-Lasergamen?

  • Innovatief en uniek - Dit is lasergamen zoals je het nog nooit hebt meegemaakt, een mix van virtuele en echte actie die voor een ongeëvenaarde ervaring zorgt.
  • Interactief en intensief - Je speelt het spel samen met je collega's en strijd in teams tegen elkaar. Binnen het spel wissel je redelijk snel door. Een volledige ronde met 6 personen duurt ongeveer 8 á 10 minuten. Dit lijkt kort, maar wij kunnen je verzekeren dat je daarna lekker aan het hijgen bent. 
  • Virtueel en real life - Terwijl je je in een game bevindt, blijf je verbonden met de echte wereld om je heen, wat zorgt voor een meeslepende en dynamische spelervaring.
  • Voor iedereen - Geschikt voor jong en oud, beginners en experts. Iedereen kan deelnemen en plezier beleven aan AR-Lasergamen.
  • Jouw logo in de game - Geef jouw bedrijfsidentiteit een boost door jouw logo in de AR-Lasergame te integreren. Een unieke kans om jouw merk op een innovatieve en interactieve manier te promoten!

Voor welke gelegenheid is deze activiteit geschikt?

AR-Lasergamen is perfect voor diverse gelegenheden, zoals vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, bedrijfs- en personeelsfeesten. Het biedt een mix van opwinding, teamwork en competitie, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor alle deelnemers.

Boek vandaag nog!

Wacht niet langer en voeg een dosis spanning en plezier toe aan jouw evenement met AR-Lasergamen op jouw eigen locatie! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw avontuur te plannen en jouw team te laten genieten van deze unieke ervaring! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 500 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01