tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Atletiek clinic

Van lopen, springen tot werpen, lekker sportief alle onderdelen af

Je kent ze misschien nog wel van gym op de middelbare school, de onderdelen speerwerpen, ver springen, sprinten en misschien ook wel kogelstoten. Het zijn slechts een paar onderdelen van de machtige atletieksport, die ook altijd spectaculaire beelden en records opleveren bij de Olympische spelen.

Lees verder

Tijdens een atletiek clinic gaan jullie je uitleven op een aantal atletiek onderdelen. Leuk om in een parcours te doen en je met elkaar te meten in een wedstrijdje. Natuurlijk gaat het hierbij niet om het winnen, maar om het samen sportief bezig zijn en voor je zelf het hoogst haalbare neer te zetten.

De sportinstructeur start met een warming-up en let op de veiligheid zodat deze workshop zonder blessures, maar met veel plezier en voldoening doorlopen kan worden.

Weergave:
Er zijn geen vermeldingen gevonden die aan je filters voldoen. Je kunt een filter weghalen door op het kruisje te drukken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01