tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Archery Tag op het strand

Archery Tag op het strand

Filter 8 uitjes
Weergave:

Er zijn 8 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Boogschieten met actie en teambuilding! Bij Archery Tag leren we je eerst veilig om te gaan met pijl en boog. Vervolgens gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Van achter obstakels schiet je met speciale pijlen naar de tegenstander. De deelnemers dragen ook maskers en arm bescherming. Zodoende is de activiteit 100% veilig.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
10 tot 50 personen
's-Gravenzande, Westland
Korte omschrijving

Van sportief tot workshops en van land tot water activiteiten. Met meer dan 15 binnen- en buiten activiteiten zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje spectaculairder wordt dan ooit. Al is het racend in een blokart of met je team de golven bedwingen in een raft boot, het wordt zeker een onvergetelijk uitje. Door het aantal verschillende activiteiten is er altijd een alternatief programma mogelijk mocht het weer bepaalde activiteiten niet toelaten.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 6 personen
's-Gravenzande, Westland
Korte omschrijving

De missie van dit Shoot Out (Achery Tag) spel is duidelijk: verzamel zoveel mogelijk pijlen en schakel met je pijl en boog de tegenpartij uit door ze te raken of hun doelen te beschieten. Het Shoot Out spel, ook wel bekend als 'The Hungergames', zorgt voor actie, sensatie, tactiek, snelheid en heel veel plezier. 

Tonen
€ 30,- per persoon
Vanaf 8 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Met speciale pijl en boog en een spelvorm die het beste van paintball en trefbal combineert, is Archery Tag een fantastisch en uitdagend spel en een heerlijke activiteit tijdens een dagje Texel met collega’s, familie of vrienden en vriendinnen.

Tonen
€ 17,50 tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zijn onze combodeals de perfecte keuze voor jullie! Onze Combodeals bestaan uit 4 tot 10 activiteiten naar keuze tegen zeer betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit 100+ strandactiviteiten, workshops, wateractiviteiten, GPS spellen en proeverijen. Al je gasten kiezen 1, 2 of 3 activiteiten die ze leuk vinden om te doen uit jouw vooraf gemaakte selectie. Op deze manier hebben je collega’s of werknemers dus zelf invloed op hoe zij graag hun bedrijfsuitje willen vieren.

Tonen
€ 15,- tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Met een ruime keuze uit 100+ strandactiviteiten, workshops, proeverijen en diners creëer je een uitje dat perfect bij jullie past! Waarschijnlijk zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor in de middag. Maar jullie zullen ook lekker willen eten s’avonds. En aangezien jullie toch dichtbij het strand zitten, waarom niet een BBQ op een gezellig terras?

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 40 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Betreed de grootste battlefield van Scheveningen tijdens Archery Tag XL! Dit spel zit vol actie en adrenaline is gegarandeerd. Zowel geschikt voor jong en oud en voor een kleine of voor grote groepen! Richten, schieten en ontwijken. Schakel je tegenstanders uit door hun of de targets te raken. Bescherm je bondgenoten en houd je team zo sterk mogelijk!

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Betreed het strijdveld met je groep van meer dan 10 personen. Bij de beach shoot out beleef je actie, avontuur en plezier. Je gaat onderling de strijd aan en moet jezelf en je team naar de overwinning schieten. Een spannend spel wat een combinatie is van boogschieten, trefbal en paintball, inclusief obstakels en duinen om je achter te verschuilen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01