starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Archery Tag huren voor op jullie eigen locatie

Wat ga je doen

Huur een pijl- en boog-pakket en speel onbeperkt Archery Tag op een eigen locatie naar keuze. Ideaal voor een kinderfeestje, school- of klassenfeest of zomaar een actief uitje met een groep kinderen. Geschikt vanaf 9 jaar.

Archery Tag wordt gespeeld in teamverband waarbij er uiteindelijk 1 winnend team naar voren komt. Weet jij in het heetst van de strijd het minst aantal keren door de pijl van de tegenstander geraakt te worden? Dan ben jij de uiteindelijke winnaar!

Na het spelen van zoveel rondes als je maar wil, gaat iedereen vermoeid en met een voldaan gevoel naar huis.

Voor € 14,95 sturen wij het pakket (ruim van te voren) naar je op waarna je zelf op een eigen locatie Archery Tag kunt gaan spelen. De dag na de activiteit stuur je het pakket weer naar ons retour met behulp van het retourlabel.

Informatie & Reserveren

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01