starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

AR Treasure Hunt in Purmerend - La Casa de Roca

Wat ga je doen

Wil je de leukste plekken in de binnenstad van Purmerend zien terwijl je in de huid kruipt van je favoriete Netflix Serie? Het kan! Met deze gloednieuwe AR Treasure Hunt game La Casa de Roca, gebaseerd op La Casa de Papel. 

La Casa de Roca is gebaseerd op het super spannende verhaal van de mega populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Het Mastermind El Professor heeft een nieuwe beroving beraamd en heeft jullie als team samengesteld om het voorwerk te verrichten en de kluis te kraken. El Professor houdt jullie nauwlettend in de gaten terwijl jullie de kraak plannen. Maar de politie ook, dus pas op!

Samenwerken als een geoliede machine en zonder fouten is dus van levensbelang! Werk aan een waterdicht plan om bij de kluis te komen en er met de buit vandoor te gaan. Om erachter te komen of jullie het beste team zijn heeft El Professor op diverse sleutelplekken in de stad een vraag of opdracht geplaatst. Beantwoord die vragen en beroof samen de bank.

AR, wat is dat nou precies? Bij Augmented Reality worden digitale elementen aan de werkelijkheid toegevoegd die je levensecht ziet op een tablet. Je ziet bijvoorbeeld op je beeldscherm midden op een plein een kluis staan in de werkelijke omgeving.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01