tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Aqua Experiment - Mogelijk in meerdere steden!

Omschrijving

Aqua experiment laat je in 2 teams een spetterende competitie spelen. Jullie gaan een groot aquaduct- en waterleidingsysteem bouwen. Je gaat aan de slag met fraaie RVS goten, tientallen traploos verstelbare metalen standaards, reservoirs, kranen, afsluiters, anti-lek rubbers en transparante buizen. Vervolgens verplaats je in een spannende waterrace finale 30 liter water. Welk team heeft 30 liter water het snelst in het vat aan de overkant... Zonder te knoeien?

Teamwork leidt tot resultaat

De aqauducten en waterleidingen moeten op elkaar aansluiten, dus samenwerking is van groot belang. Per gebied is een grote hoeveelheid materialen beschikbaar. Het aantal te bouwen gebieden wordt aan de groepsgrootte aangepast.

Naast het realiseren van het gotenstelsel en de waterleiding zijn er nog meer opdrachten. Een deel van elk team verdient testwater met het oplossen van het Aqua Dilemma. Tenslotte is een klein aantal deelnemers verantwoordelijk voor de Aqua Quiz.

In de finale worden de tapkranen geopend... Wie draagt zorg voor de pompen? Wie zet de kogelkranen op tijd open? Welk team wint uiteindelijk in de spannende waterrace? Aqua Experiment vraagt om samenwerking, precisie in uitvoering én overleg... Als élke druppel telt!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
10 tot 75 personen
Vanaf 2,5 uur
Binnen
Mogelijk in diverse steden in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 4 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Afwisselende activiteit op een top locatie

Op 5 oktober hebben wij een combinatie van verschillende activiteiten gedaan met een groep van ongeveer 70 mensen. Omdat de groep te groot was voor de activiteit die we in eerste instantie hadden uitgekozen, kwam er al gauw het voorstel om dit te splitsen in meerdere activiteiten die uiteindelijk toch samen vielen. De locatie was top! Alle ruimte om de activiteiten uit te voeren en ruim voldoende begeleiders om alles in de gaten te houden. Eten en naborrelen in dezelfde ruimte was ook prima te doen door gezellig sfeer die er gemaakt was rondom de bar.

Door: Lenneke

Ons bedrijfsuitje kon niet meer stuk - wat een fantastische middag hebben wij gehad bij Dukino!

Onze medewerkers voelen zich niet snel geprikkeld. Maar het Aqua Experiment was de ultieme uitdaging! Door het maken van de 2 teams ontstond er al een wedstrijdelement waarbij er al een gezonde spanning ontstond. De drie verschillende activiteiten die we per team voor elkaar moesten boksen waarbij 'de eerste gereed' het eindsignaal was, gaf aanleiding tot een geweldig spannende middag met een fantastische finale met een prachtige apotheose toen het water vloeide!
Het team van Dukino heeft ons op een hele leuke manier gecoached en zelfs spontaan in het Engels te woord gestaan zonder dat dit vooraf was aangekondigd!
Wij kunnen zeggen dat dit teamuitje bij ons te boek gaat als één van de of misschien wel het beste uitje ever!!

Door: Hilde
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01