tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Après-ski themafeest Gasthoff der Somweber

Omschrijving

Het leukste après-ski feest van het jaar. Welkom bij themafeest Gasthoff der Somweber, waar je net zo als vroeger kan genieten van een avondje après-skiën in de bergen. Geniet van een optreden van maffe skileraar Alfonso en zing mee op de beste hits van de Alpenzusjes. Wie kent ''Naar Voren, Naar Achter'' nou niet? Spring en dans mee en jullie avond kan niet meer stuk in onze gezellige après-skihut. Een plek waar het lekker warm is zodat jij met je vrienden, familie of collega's kan bijkomen van de koude ski reis in de bergen.

Trek je traditionele lederhosen maar uit de kast en zet je skibril maar op voor de enige echte après-ski beleving. Behalve genieten van de beste Tiroler hits, kun je ook je honger stillen met een ‘kalte platte’, schnitzel en friet. Een huisgemaakte goulashsoep of een gegrilde braadworst met zuurkool van de barbecue. Dat wordt smullen!

Ondertussen trekt skileraar Alfonso zijn beste kunstjes uit de kast en blijkt hij een echte ras entertainer te zijn. Alfonso zorgt wel voor de nodige dosis humor tijdens deze avond. En kijk maar uit want hij trekt iedereen zo de dansvloer op! Niemand ontkomt aan deze Brabantse gezelligheid, dit wordt de beste skivakantie ooit!

Een avondje feesten in onze Brabantse après-skihut wil je gewoon niet missen!

Programma themafeest Gasthoff der Somweber

  • 18.30 uur - Binnenkomst Après-ski gasten
  • 19.00 uur - Spetterende opening Gasthoff der Somweber
  • 22.30 uur - Afkondiging themafeest
  • 23.00 uur - Einde

Zin om onze après-skihut in te duiken met je collega's? Themafeest Gasthoff der Somweber is ook exclusief te boeken voor jouw jaarlijkse personeelsuitje of bedrijfsfeest. Schroom niet en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. De prijzen en tijden zijn hiervoor altijd op aanvraag.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 85,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
5,5 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01