tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head load location arrow search persons euro home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops met eten en drinken
Ambachtelijke workshop

Bekijk hier alle soorten ambachtelijke workshops

Houd jij ook van het koken met verse producten? Wil je weten waar je groente en vlees vandaan komt? En zou je het nog leuker vinden als je bijvoorbeeld zelf een stuk vlees zou kunnen uitbenen of zelf een lekkere worst kunt draaien? Op deze manier met je ingrediënten bezig zijn, geeft veel voldoening en een extra dimensie aan het bereidingsproces.

Lees verder

Tijdens een ambachtelijke workshop ga je leren om het vlees waar je uiteindelijk mee gaat koken zelf voor te bereiden. Dit kan door je te verdiepen in het uitbenen van bijvoorbeeld een kip of met het maken van een ambachtelijke worst. Je leert zo over de verschillende onderdelen van een dier en de technieken waarmee je het beste kunt snijden. Bij het maken van een verse worst kun je zelf een variant en kruiding kiezen.

Deze workshop kan op een vaste locatie maar vaak ook op een eigen gekozen locatie, waarbij de workshopbegeleider alle materialen en ingrediënten meeneemt. Leuk om af te sluiten met een barbecue of om te combineren met een andere workshop met natuurlijke producten.

Weergave:
7 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?