tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Ambachtelijke workshop worst maken - Mogelijk op locatie in Gelderland

Wat ga je doen?

Worst maken in jouw eigen unieke setting, of dat nu de bijkeuken of je plezierjacht is? Wij komen naar je toe deze zomer! En samen gaan we worst maken. Het enige wat jij regelt is een goede werkbank/aanrecht, wij nemen de materialen mee. En die zijn goed! In een worst zit vlees en dat komt van onze eigen boerderij die een superleven in de modder hebben gehad. Super verantwoord en 100% eerlijk dus. Die worsten kunnen niet meer mislukken.

We starten met uitleg over onze varkens en de oorsprong van worst. We maken samen het deeg voor de worst en iedereen kan zijn eigen favoriete smaak kiezen. We hebben recepten klaar liggen, je mag ook zelf een worst samenstellen met keuze uit ons kruidenrek. Denk aan venkel, chipotle, lavendel, peper, kruidnagel, mosterd, dille, Italiaans, Ras el Hanout, Indiaas en meer.

Heb je al honger? Je kunt deze workshop uitbreiden met zeep maken, kip uitbenen of droge worst maken. Daarnaast verzorgen we graag een drankarrangement, proeverij of diner. En dat allemaal op jouw locatie. We zorgen altijd voor maatwerk! De reiskosten voor een workshop op locatie bedragen € 50,- per uur enkele reis vanaf Halle, de Achterhoek. De workshop wordt ook gegeven op de boerderij zelf in de Achterhoek. Super leuk, omdat je dan ook de dieren kunt zien, een rondleiding krijgt, onze winkel kunt bezoeken en koffie, thee, koek en een borrel nadien inbegrepen zijn! Deze workshop is uniek omdat ze echt van de boerderij, de producent is. De ambiance van het platteland, het verhaal over de boerderij en de geweldige smaak van het vlees zul je niet snel vergeten!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 49,- per persoon (incl. BTW)
Prijs is exclusief reiskosten
Vanaf 4 personen
Ongeveer 2,5 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Gelderland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?