tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer quizzen
Alles mag op vrijdag - Quiz

Een hilarische quiz waarbij alles draait om pret en improviseren

Ben jij al besmet met het ‘Alles mag op vrijdag’ virus? Deze hilarische spelshow is alweer even van het scherm verdwenen maar je herinnert je vast nog wel de schuine scene, de dirigent, de schreeuwlelijk en de vele andere hilarische onderdelen. Niets leuker dan zelf deze Alles mag op vrijdag of een andere dag quiz te spelen.

Lees verder

Pas wel op, want je gaat lachen tot je buikpijn hebt en niet meer weet waar je het zoeken moet. Onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster gaan jullie in teams strijden en raden: tekeningen, liplezen, afbeeldingen uitbeelden, het mag op deze dag.

Het allerleukste van de alles mag op vrijdag quiz is dat je hem ook heel goed kunt spelen op een andere dag en dat deze dan net zo leuk is! Speel hem op je eigen locatie of als onderdeel van een arrangement. Tijdens een hilarisch diner op je vrijgezellenfeest, het bedrijfsuitje of je jaarlijkse vriendendag.

Weergave:
3 uitjes
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Quiz - Alles mag op vrijdag

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?