starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Afdelingsuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.071 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1071

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke escape room met flexibel personeel

Om aan te raden

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een gezelligheid !!!

In één woord , SUPER
Wat een leuke ervaring om je creativiteit op het doek te zien verschijnen. Een aanrader voor een leuke dag uit !

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Leuke enthousiaste gastvrouw, die er alles aan doet om er een gezellige middag van te maken. En ook al ben je niet creatief, dan nog komt het goed!!

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame middag

Bedankt voor de leerzame middag. Ik ga er thuis direct mee aan de slag.

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk!

We hebben dit spel gespeeld in combinatie met Archery Attack. Goed geregeld en prima prijs.

woensdag, 26 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Grandioos

Echte een aanrader, boot afgehuurd voor personeelsvereniging, alles klopte, gezellige avond gehad met leuk entertainment, heerlijk eten en een super bediening.
Kortom zoek je een gezellige avond, ga met de MS de Jordaan

maandag, 24 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

mysterieuze middag

Wij hebben met ons team een mysterieuze middag beleefd. Zonder iets te willen verraden: we vroegen ons vaak af “hoe kunnen ze dàt nu weten?” of “met hoeveel zijn die lui wel niet?”. Het spel zelf was niet alleen leuk om te doen, maar leerde ons en passant ook de stad Antwerpen beter kennen. Een topdag met een mooie afsluiter bovendien. Bedankt!


vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPERLEUK

Goed geregeld, goede instructie en leuke ruimte!

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lachen om jezelf

Dit uitje hield ons echt een lachspiegel voor. Ik wist niet dat ons bedrijf zoveel jeukwoorden gebruikt. De spellen eromheen waren heel geschikt en gevarieerd. Goed gedaan.

woensdag, 19 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspannende ontspannende samenwerking, écht heel leuk!

Leuke locatie en goede begeleiding, mooie manier om samen te werken.

dinsdag, 18 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische leuke lipdub met geweldige regiseurs en een subliem eindresultaat, AANRADER!

Een hele leuke avond gehad met veel lol, plezier en een fantastisch eindresultaat. Een heel enthousiast team met hele proffesionele begeleiding. Aanrader!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht'

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht' door het stadscentrum van Zwolle. In groepen op pad met een koffertje vol attributen, om allerlei opdrachten uit te voeren en onderweg raadselachtige appjes (#ongedwongen#luchtig#maarnietmakkelijk!#avontuur). Gelukkig viel het na de start mee met het slechte weer en hebben we genoten van een leuke middag!!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie mix van spel en overleg

Was precies wat we nodig hadden. Niet te fanatiek, maar wel lekker actief bezig. Onze hardlopers, maar ook de denkers konden hun gang gaan. Sloot mooi aan bij onze teamdag. Leuk gepresenteerd.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke PV uitje

Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.

Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!!

zaterdag, 15 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag

We hebben een ontzettende leuke en uitdagende teambuildingsdag beleefd. Paranoia was maximaal aanwezig. Vele “onschuldige” burgers uit de stad werden als verdacht bestempeld. Alle teamleden zijn nog steeds unaniem enthousiast

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring

Mooie route door het Gooi gereden! Leuke begeleiding en toffe opdrachten onderweg.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig uitje

Prachtig laagdrempelig uitje waardoor je naast het spel ook een goede indruk krijgt van Almere! Wij zijn hierna nog uit eten geweest.

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

donderdag, 13 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Social media chaos als afdelingsuitje

Recencie afdeling Communicatie VNG
We kozen voor Social media chaos als afdelingsuitje, omdat we uitgedaagd wilden worden en plezier wilden hebben.
En dat is beide goed gelukt! Super leuk om als ware speurneuzen, met hulp van alle mogelijke apps en social media, de crimineel te ontmaskeren.
Dank team!



woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.

Bedankt voor de professionele organisatie.

Ik heb erg leuke reacties gehad op het spel, de acteurs en de organisatie van Social Chaos.

De vibe is vandaag nog duidelijk aanwezig.


woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige middag!

Een geweldige middag! De spanning deed de stromende regen vergeten.
We hebben ongelooflijk genoten en nog regelmatig komt deze dag ter sprake.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

supergave middag

We willen jullie team geweldig bedanken voor de supergave middag die we met jullie beleefd hebben.
Iedereen werd gelijk meegezogen in het spel en werd steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde.
Wat een belevenis was het! De acteurs zaten zo goed in hun rol, complimenten!
Die avond is er nog lang over nagepraat, steeds weer kwamen de spelelementen naar voren en iedereen heeft ervan genoten.

Nogmaals bedankt en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere groepen/bedrijven.

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

We hebben een hele toffe middag gehad tijdens het spelen van de Game in Nijmegen. De verbazing, onzekerheid, argwaan en interactie tijdens het spel hebben veel los gemaakt in het team. Het is de hele avond en ook daags daarna nog onderwerp van gesprek geweest. Gelukkig hebben we de foto’s nog.
Als opstap naar een meer serieuze tweede dag, waarop we als internationaal team de eerste stappen hebben gezet op het vlak van internationale samenwerking, is het echt een waardevolle toevoeging geweest. Bedankt voor de strakke organisatie en het betrekken van onze internationale gasten in het spel een onvergetelijke ervaring.

Sterren: 4,5 uit 5? Zeker!

woensdag, 12 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest

Wederom een leuke, enerverende en spannende game gespeeld met Team Neverrest. Nadat we twee jaar geleden al The Game hadden gespeeld in Haarlem, hebben we dit jaar Social Chaos mogen beleven in het centrum van Utrecht. En een beleving was het! En na afloop was de film en terugkoppeling hilarisch. Dank voor de geweldige dag en hopelijk ontwikkelen jullie snel een derde game, die komen we dan ook zeker weer beleven. Dank namens heel Southfields.

woensdag, 12 februari 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01