starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Afdelingsuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 599 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 599

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een workshop van Afrika Percussie is een geweldige manier om je team te laten samenspelen.

Sebastiaan was een inspirerende begeleider met duidelijk veel ervaring als percussionist èn als coach/begeleider; ervaring die hij graag deelt. Zeer geslaagd evenement voor mijn team.

dinsdag, 19 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige team event voor techneuten en niet-techneuten

Leuke teambuilding event waarbij je naast lekker technisch sleutelen je onderhandelingsskills moet aanspreken, je ontwerp moet pitchen en denk- en behendigheidsspelletjes moet spelen.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd.

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke activiteiten voor jong en oud !

In september 2018 hebben wij met onze sector een leuk actief middagprogramma gehad bij Dukino. Het valt niet altijd mee om iets te organiseren waar zowel jong als oud blij van worden, maar zowel de activiteiten,de begeleiding hapjes en drankjes etc. is bij iedereen goed gevallen. Gelukkig hebben we de foto's nog :)

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond en veel gelachen!

Leuke vragen! Presentatrice Claudia deed het ook hardstikke leuk.

vrijdag, 15 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke communicatie

We hebben The Maze afgelopen zaterdag met een vrienden groep van 9 personen in Gouda gespeeld en wat hebben we genoten! Super leuke opdrachten en goed in elkaar gezet, tijden niet zo gelachen!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij konden vragen aanleveren over de organisatie zelf.

Er werd goed ingespeeld op onze groep en de vragen die wij hadden aangeleverd.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met goede begeleiding, aanrader!

Top!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Helemaal super

Erg gezellige middag gehad bij Ilse. Ze laat je vrij in wat je zelf wilt en ondersteunt goed waar nodig. Zeker een aanrader!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een waanzinnige beleving voor zowel vrouw als man!

De zeepkistenrace is een aanrader voor ieder team! Een beleving waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. Bouwen, gokken, handelen, uitdagen, spelen, knutselen, omkopen, bondjes sluiten... En uiteraard racen.
Het was een te gekke middag!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eindelijk weer eens iets leuks!!! Top

Aanrader. Eindelijk weer eens wat anders dan de doorsnee teambuildingsactiviteiten. Leuke begeleiding. Volgend jaar komen we weer. Groeten Rob

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een super Leuke avond gehad!

De quiz werd gespeeld in een fantastisch mooie zaal en wij hadden ook een leuk diner. Met leuke fragmenten en vragen komt er wat leven en sfeer in de brouwerij.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke reacties gehad!

Wij hebben een reuze,gezellige avond gehad. Roos is een zeer professionele en aardige vrouw.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hardstikke leuk.

Wij hebben erg veel lol gehad dankzij de Andere Quiz.

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte teambuilding gelinkt met hernieuwbare energie!

Top activiteit waar iedereen weken later het nog over heeft. Dukino stemt de activiteit af op de grote van de groep.
Door omstandigheden was onze activiteit die we gepland hadden afgelast, Dukino heeft alles klaar gespeeld om 3 dagen later de activiteit feilloos te organiseren op locatie!
Aanrader!

maandag, 11 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit met de collega's

Wij hebben onlangs met een groep van 30 collega's de Medieval Machines activiteit gedaan. Het was erg spannend en hebben veel gelachen. Uiteindelijk heb we de dag afgesloten met een borrel.

zaterdag, 9 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ons bedrijfsuitje kon niet meer stuk - wat een fantastische middag hebben wij gehad bij Dukino!

Onze medewerkers voelen zich niet snel geprikkeld. Maar het Aqua Experiment was de ultieme uitdaging! Door het maken van de 2 teams ontstond er al een wedstrijdelement waarbij er al een gezonde spanning ontstond. De drie verschillende activiteiten die we per team voor elkaar moesten boksen waarbij 'de eerste gereed' het eindsignaal was, gaf aanleiding tot een geweldig spannende middag met een fantastische finale met een prachtige apotheose toen het water vloeide!
Het team van Dukino heeft ons op een hele leuke manier gecoached en zelfs spontaan in het Engels te woord gestaan zonder dat dit vooraf was aangekondigd!
Wij kunnen zeggen dat dit teamuitje bij ons te boek gaat als één van de of misschien wel het beste uitje ever!!

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor ieder wat wils en iedereen deed mee

Race of the Robots was voor ons de ideale invulling voor ons directie-uitje. De combinatie van bouwen, decoreren, quiz en een heleboel innovatieve spelletjes zorgde er voor dat iedereen met veel plezier mee heeft gedaan.

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top geregeld en voor ieder wat wils!

Als jaaropening hebben we met ons team (+/- 30 man) Race of the Robots gedaan in de Uithof te Den Haag. Vooraf goede afspraken kunnen maken en mede dankzij de flexibiliteit van Marcel hebben wij op korte termijn de activiteit kunnen uitvoeren.

Door de combinatie van allerlei spellen en het bouwen + racen met de robot zit er voor iedereen leuke facetten aan de activiteit en zit er niemand stil. Erg goed voor de samenwerking binnen je team!

Zeker voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 8 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gezellige en leuke middag beleefd

Ik heb op een hele leuke manier mijn collega's op een andere manier leren kennen. Daarnaast is het samen sleutelen weer eens iets anders dan een dagje kantoor. Ik kan kan het iedereen aan raden om zelf eens de handen uit de mouwen te schudden onder begeleiding van een zeer gedreven team.

woensdag, 6 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Karten supergaaf

Leuke baan en leuk personeel! Ik kan iedereen aanbevelen om hier te karten.

woensdag, 6 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01