starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Afdelingsuitje tips & ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 709 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 709

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

gezellig en gastvrij

Met de buurtvereniging een gezellige avond gehad. Klaas en Monique hebben ons gastvrij ontvangen in een hele mooie en ruime kookstudio. Een eenvoudig driegangenmaal gekookt en tussendoor college gehad van Klaas over het bereiden van diverse vleessoorten. Als ex-slager praat hij met veel toewijding over zijn vak.

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team en absolute aanrader!!!!

Ik vind deze muziekschool by far de leukste waar ik ooit geweest ben. Ze hebben verschillende genres en ook de studio’s zo ingericht. Super leuk om met je team te doen, mega veelzijdig!!

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische dag!

Erg professionele begeleiding, een goed verzorgd programma en met goede apparatuur. Wij hadden als groep allemaal geen enige ervaring met muziek maken en toch is dit super makkelijk te doen! Zeker een aanrader als uitje voor bedrijven of gewoon als verjaardag.

dinsdag, 21 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond, vol plezier en relaxed lekker koken en dan ook nog samen smakelijk eten ?

Fantastisch een dikke 9!

maandag, 20 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superavond met een geweldig leuke begeleiding!

Dikke 10!

maandag, 20 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring, samen koken met je eigen groepje maar ook met anderen. Trots op het eindresultaat.

Ik kom gauw nog een keertje terug.

maandag, 20 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Meer dan de moeite waard

Een gezellige sfeer

zondag, 19 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam - Lekker - Leuk

De organisatie van de kookworkshop was prima. Goede ontvangst en uitleg. Tijdens het bereiden kon men terecht met vragen en de hulp was goed. Na het koken werd door iedereen geproefd en besproken wat men er van vond, onder het genot van een glaasje! Ook voor een "goede thuiskok" een leuke ervaring.

zaterdag, 18 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Ik heb deze tour geboekt voor een teamuitje. We hebben ontzettend genoten van de tour die is aangeboden via Comedy Walks! Alles was tot in de nopjes geregeld. Comedy Walks was erg snel met het beantwoorden van vragen, gaf duidelijke informatie over de tour en dacht mee over alternatieven en oplossingen. De tour werd gegeven door Tim en hij heeft ons op een leuke, informatieve wijze en met veel humor over de historie van Amsterdam verteld. Ik zou deze tour aan eenieder aanraden! Het fijne aan de tour is dat deze ook niet te lang duurt. Anderhalf uur is meestal wel genoeg voor een activiteit. De tour was daarom makkelijk in te plannen met het programma van de rest van ons teamuitje.

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gezellige kookworkshop waarbij Klaas en Moniek uiterst behulpzaam waren en de colleges van Klaas nog leerzaam ook.

Gezellig en leuk! Lekker gekookt en gegeten en nog wat opgestoken ook! Wel een beetje rommelig qua voorbereiding.

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vlot en leuk

We hebben een erg leuke middag gehad waarin we veel hebben gelachen om onszelf. Goed gedaan.

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wij hebben een geweldige dag gehad bij Kookstudio voor ons 50 jarig bestaan. Het was een warm welkom en zelfs degene met weinig kookervaring hadden de dag van hun leven. Alles was zo professioneel en de entourage bijzonder aangenaam. Wij kijken als Multivac terug op een zeer geslaagde dag voor ons personeel. Echt een team gevoel gekregen.

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke mix van denken en doen

Originele spellen waar iedereen bij werd betrokken. Er kwam tactiek bij kijken. Ook de combinatie met vragen over de Olympische spelen werkte heel goed. Spannend tot het eind.

donderdag, 16 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nog nooit zo'n originele speurtocht meegemaakt

Een geweldige middag gehad. Een speurtocht een duffe teamactiviteit? Probeer deze maar eens, ik weet zeker dat je mening veranderd is na deze middag. We hebben meerdere routes gelopen. Het bepalen van de route gebeurt iedere keer op een andere manier, waarbij -zoals beloofd- alle zintuigen worden geprikkeld. Heb nog nooit zulke originele route aanwijzingen gezien. En ondertussen genieten van het prachtige park Sonsbeek. Bedankt Annabel voor de goede en vriendelijke begeleiding.

donderdag, 16 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super spannende en leuke beleving!

De activiteit zat erg goed in elkaar, genoeg raadsels en spannende elementen. De organisatie heeft het zeer goed geregeld. We hebben als groep een ontzettend leuke middag gehad

maandag, 13 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig, lekker en leerzaam

8

maandag, 13 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Empathie en compassie in optima forma!

Gastvrijheid en ontzorging staat hoog in het vaandel

zondag, 12 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuke avond gehad

Geweldig leuke avond gehad, heerlijk gegeten en begeleid door lieve gepassioneerde mensen.

zaterdag, 11 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk evenement met veel variatie, aanrader als bedrijfsuitje!

Zeer geslaagd evenement! Met veel enthousiasme heeft de groep deelgenomen. Bedankt voor de goede organisatie!

donderdag, 9 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een ervaring en perfecte uitleg

Super omstandigheden en een goede uitleg.
We konden in 4 min al rijden en hebben ons heerlijk uitgeleefd.
Prachtig uitje Marc bedankt man !

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek!!!!!!!

Wat een super vette activiteit is dit. Eerst legt Marc alles uit en daarna gaan met die blokart. Kom zeker nog een keer langs.

woensdag, 8 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg gezellig, lekker en leerzaam

Geweldig

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dag gehad

Samen met mijn collega's wezen action painten, was erg gezellig en we hebben veel gelachen

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke middag gehad

Samen met mijn collega's wezen paintballen in Ewijk. De locatie was goed ingericht op paintball, personeel wist wat ze deden en waren erg enthousiast. Al met al een erg leuke middag gehad.

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg uitdagend

Op locatie in Gouda geweest, niets op aan te merken. Locatie en personeel was goed en activiteit was erg uitdagend. Ik kom zeker terug!

dinsdag, 7 mei 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01