tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Activiteit inclusief lunch

Bekijk de activiteiten en uitjes inclusief een heerlijke, verzorgde lunch

Begin, eindig of onderbreek de activiteit met een heerlijke lunch

De lunch is een uitstekend moment om een activiteit te beginnen als introductie, om tussendoor op krachten te komen of ter afsluiting van een ochtendactiviteit. Het is maar net voor welke outdoor of indoor activiteit jij je hebt aangemeld. Prima in te passen in bijvoorbeeld een citygame, maar ook heel goed bij andere buitenactiviteiten of te combineren met workshops.

Een ouderwetse lunchtafel is nog steeds zeer gewild en komt vaak in een arrangement voor. Lekkere belegde broodjes met drank naar keuze, warme kroketten en een heerlijk soepje vooraf worden door de meeste deelnemers erg gewaardeerd, maar je kunt ook eens voor een heel andere lunch kiezen, zoals een barbecue, rijsttafel, pannenkoeken of een high tea.

Op locatie verzorgd of in een restaurant of café, er is veel mogelijk, ook op het gebied van speciale wensen.

Filter 27 uitjes
Weergave:

Er zijn 27 uitjes gevonden

Tonen
€ 99,- per persoon
Vanaf 15 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Maak je vrijgezellenfeest op Terschelling compleet met leuke activiteiten op het strand en/of in de bossen van Terschelling.

Tonen
Vanaf € 56,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Korte omschrijving

Voor een actief dagje in de stad met je vriendinnen, collega’s, vrienden of familie kun je kiezen voor de leuke combinatie van citygame escape city, een lekkere lunch en de stad verder verkennen op de step.

Tonen
€ 59,50 tot € 72,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Bent je op zoek naar een complete familiedag zonder zorgen en geregel? Wij verzorgen graag uw familiedag inclusief lunch, diner en keuze uit ruim 20 activiteiten op een van onze 3 landelijke locaties.

Tonen
€ 89,50 per persoon
30 tot 250 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Culi Tour Culitour Amsterdam is de rondleiding door Amsterdam waarbij je niet alleen allerlei leuke weetjes over Amsterdam hoort maar ook kennismaakt met Amsterdam op culinair gebied. Proef en beleef Amsterdam. De gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de prachtige monumentale gebouwen. Maar je wordt ook gewezen op de lekkerste ijssalon of het nieuwste of juist het oudste restaurant dat Amsterdam rijk is.

Tonen
€ 49,75 per persoon
2 tot 48 personen
Delft
Korte omschrijving

Zijn jullie op zoek naar een uniek uitje? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Bij binnenkomst staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar, uiteraard geserveerd op Delfts Blauw servies.

Tonen
€ 24,- tot € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

Op zoek naar een leuke ochtend/middag voor uw familiedag? Kies uit ruim 20 verschillende activiteiten zoals boogschieten, midgetgolf, oud Hollandse spellen, popquiz en meer!

Het arrangement is inclusief ontvangst met een drankje en appelgebak, activiteiten en een 2-gangen lunch. Kinderen tot en met 4 jaar doen gratis mee en kunnen spelen in de speelhoek en op de trampoline. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 50% van de arrangementprijs. Slecht weer? Geen probleem! Er zijn meer dan 10 activiteiten die binnen gedaan kunnen worden waardoor uw familiedag niet in het water valt.

Tonen
€ 179,- per persoon
1 tot 15 persoon
Dordrecht
Korte omschrijving

Maak in een dag je eigen leren rugtas in een leeratelier in Dordrecht. Dit is een super leuk uitje om te doen met vriendinnen, collega's en je sportteam.

Tonen

Steppentocht op de Veluwe

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 37,50 per persoon
10 tot 40 personen
Beekbergen, Veluwe
Korte omschrijving

Op zoek naar een leuke activiteit op de Veluwe? Kom naar het mooie Beekbergen toe voor een leuke ochtend, middag, of vermaak je de hele dag. Bij binnenkomst word je warm onthaald met koffie met Veluws appelgebak.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
12 tot 200 personen
Hauwert, Nieuwer Ter Aa, Vijfhuizen
Korte omschrijving

In één van onze 3 sfeervolle en romantische locaties met restaurant en partycentrum verzorgen wij familiedagen met alles er op en er aan zoals activiteiten, workshops en horeca.

Tonen
Vanaf € 21,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Ga terug in de tijd, en speel samen met je familie, vrienden of collega’s Oud Hollandse spellen. Er zijn vele mogelijkheden hiervoor. Bekende spellen zoals, vijf op rij, sjoelen en darten. Of, wie kan er het beste stelten lopen? Daarnaast ook diverse houtspelen. Stel je eigen pakket spellen samen. Dit arrangement is inclusief een heerlijke lunch.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01