tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Activiteit inclusief borrelgarnituur

Activiteit inclusief borrelgarnituur

Filter 15 uitjes
Weergave:

Er zijn 15 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor activiteiten met de nodige teambuilding kun je tegenwoordig ook Teamklimmen in onze klimcentra in Amsterdam, Arnhem, Heerenveen, Dordrecht en Nieuwegein.

Tonen

Workshop modeltekenen of schilderen met hapjes en drankjes

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 7 beoordelingen
€ 40,- per persoon
4 tot 8 personen
Amsterdam, Weesp
Korte omschrijving

In deze creatieve workshop met een licht ondeugend tintje teken of schilder je een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Tijdens deze gezellige middag wordt je professioneel begeleid door een beeldend kunstenaar en docent, die je stapje voor stapje helpt in het creatieve proces.

Tonen
€ 75,- per persoon
25 tot 200 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Sluit een lekkere lente- of zomerdag ontspannen af! Kom aan boord van een traditioneel zeilschip, salonboot of sloep.

Tonen
€ 21,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Speel nu zelf Jongens tegen de meisjes. Dit is de strijd der seksen. Bewijs voor eens en altijd dat jouw geslacht beter is dan het andere. 2 teams nemen het onder leiding van een quizmaster tegen elkaar op in diverse leuke spelrondes die gebaseerd zijn op het welbekende televisieprogramma. Dit moet je hebben meegemaakt!

Tonen
€ 21,50 per persoon
15 tot 100 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Tijdens de pubquiz ga je de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie. De quiz die altijd gezellig is en bij iedereen in de smaak zal vallen! Een gezellige middag of avond waarbij je in teams de quizrondes speelt onder leiding van een echte quizmaster. En dat natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel!

Tonen

Ik hou van Holland inclusief 3 drankjes en borrelhapjes in Arnhem

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 21,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Een onvergetelijke en gezellig middag of avond beleven met het Ik hou van Holland spel, dat kan in het Boshuis! Er wordt in teams tegen elkaar gestreden onder leiding van een echte Ik hou van Holland quizmaster die diverse rondes uit het alom bekende tv programma met jullie zal spelen.

Tonen
€ 39,- per persoon
8 tot 128 personen
Alphen aan den Rijn
Korte omschrijving

Houden jij en je vrienden ook zo van lekker FIFA spelen? Jullie kunnen nu een heel FIFA toernooi spelen als vriendenuitje of vrijgezellenfeest! Met hapjes en drankjes erbij, een finale op groot scherm en een prijsuitreiking.

Tonen
€ 19,- tot € 43,50 per persoon
10 tot 120 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Virtual reality meets reality in dit zenuwslopende Escape spel. Eén van de teamleden gaat de virtuele kamer in om een tikkende tijdbom te ontmantelen. De rest van het team helpt om de bom te ontmantelen. Alleen het teamlid in virtual reality ziet de bom en de andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom onschadelijk te maken, maar zien de bom zelf niet. Samenwerken is de enige optie!

Tonen
€ 39,- per persoon
8 tot 128 personen
Alphen aan den Rijn
Korte omschrijving

Super Mario Party is een echte sfeermaker op feestjes. Dus waarom niet een heel toernooi van dit spel maken? Neem je vrienden, familie of collega’s mee voor een origineel uitje waarbij jullie urenlang mogen gamen!

Tonen
Vanaf € 21,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Arnhem
Korte omschrijving

Ga terug in de tijd, en speel samen met je familie, vrienden of collega’s Oud Hollandse spellen. Er zijn vele mogelijkheden hiervoor. Bekende spellen zoals, vijf op rij, sjoelen en darten. Of, wie kan er het beste stelten lopen? Daarnaast ook diverse houtspelen. Stel je eigen pakket spellen samen. Dit arrangement is inclusief een heerlijke lunch.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01