starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Activiteit 2 personen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 82 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 82

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPERLEUK

Goed geregeld, goede instructie en leuke ruimte!

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellige, hilarische kans om in de buurt bruidsjurken voor de lol te passen

hilarisch, gedenkwaardig
kundige, gezellige begeleiding
mooie foto's als bewijs

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldig feest

Met de hele familie een triketour gereden naar Spakenburg over de dijk!!!! Wat een aanrader,
Dit alles onder een professionele begeleiding en ook nog leuke anekdotes gehoord in Spakenburg.
We komen zeker terug voor een ander uitje,

donderdag, 9 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk!

Zondag 5 januari 2020! Enthousiaste, vriendelijke en gastvrije instructeur! Leuke activiteit met ons gezin. Aanrader voor ieder die van strand, wind en actie houdt.

woensdag, 8 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

We hebben een fantastische middag gehad. Bedankt voor jullie enthousiasme.

donderdag, 28 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

“Wat was het leuk, wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder!

We hebben genoten en beleefd! Alles is liefde!!.. groetjes van de vossenbende.“

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te gek! En een mooie herinnering

“Onze vriendin ging echt trouwen en om dat te vieren kwamen we met alle meiden om trouwjurken te passen. We zagen er te gek uit, allemaal in een echte bruidsjurk. Het was mooi en hilarisch. De foto’s zijn een mooie herinnering!”

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie ervaring op een mooie locatie!

Afgelopen weekend hier een erg leuke middag gehad met blokarten en powerkiten gedurende 2 uur. Goede en duidelijke uitleg van de instructeurs waren we erg blij mee aangezien het voor ons de eerste keer was! (moeders vond het best spannend) Toen we het eenmaal doorhadden was het erg makkelijk. Daarna hebben we lekker nageborreld op het terras. Wij komen zeker nog een keer terug!

vrijdag, 20 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

Wij werden ontvangen door een aardige man die ons het spel uitlegde en wat grapjes maakte tijdens de uitleg. Het spel zelf was met de kids enorm leuk en de banen zagen er goed uit. Vooral de muurschilderingen waren enorm gaaf gemaakt! Zeker een aanrader voor slecht weer.

donderdag, 19 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top ervaring, zeker aan te raden!

Afgelopen week wezen blokarten bij BeachLine Beach in 's-Gravenzande. Heerlijk over het strand scheuren in de blokarts op niets anders dan alleen de wind.1.5 uur is rijden is precies goed, niet te kort en niet te lang. Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 4 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

in één woord GEWELDIG!

Zonder enige blokart of zeilervaring lukte het iedereen om te rijden! Na een goede en duidelijke uitleg had ik het binnen 10 minuten door. Wij komen nog een keer terug, echt een aanrader!

woensdag, 4 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg gezellig

Super mooie bowlingbaan, en gezellig personeel.

vrijdag, 30 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is geweldig !

Ik heb het karten en Lasergamen gedaan met me broers! En dit was topweg goed uitje gisteren en hopelijk vandaag ook !! terug mogen komen voor 1€ Dat is nog leuker het wachten zorgt voor meer spanning omdat je gewoon weer verder wilt na het volgende. alles is duidelijk uit gelegd en zijn heel vriendelijk de werk mensen en behulpzaam goede personeel dus ; ) !!!
Het is dan ook stoer ingericht en mooi lasergamen ga je toch uit spanning willen weg rennen ook al mag dat niet dus ja ,moest me inhouden als enigste meid tegen de jongens was niet gemakkelijk ; D .... heb er dus zin in om dit vaker bij jullie te komen doen ! Met vriendelijke groeten , PH de swart

donderdag, 29 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

We hebben de Qrafter een middag gehuurd op de Loosdrechtse plassen, voor twee gezinnen met kinderen. Prima bevallen. Lekker stil en geen uitlaatgassen, stabiel, en met voldoende ruimte voor de kinderen om rond te lopen en te hangen. Makkelijk aanleggen bij eilandjes om te zwemmen. Het varen zelf is een fluitje van een cent, ook voor minder ervaren schippers.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super begeleiding, heel vriendelijk !

Wij hebben een hele namiddag er geweest en alles was top!! Mijnen spruit was heel blij.

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Leuk om te doen, aardige mensen! Aanrader voor jong en oud.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Ik ben wezen Blowkarten en wat is dat een vette ervaring! Echt een aanrader! Tot snel weer jongens!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig bedrijfsuitje gehad.

Vandaag een bedrijfsuitje gehad bij outdoor elements. Dmv een spectaculaire taxirit (rib met 300pk erachter) zijn we gevarieerd bij de outback op de oesterdam. Daarna een buggyrit Door de polder van Tholen deels on deels off the road. Bij terugkomst stond er een heerlijk BBQ buffet klaar met vlees van een perfecte kwaliteit. Na het eten nog de escaperoom gespeeld welke goed in elkaar zit! Al met al een fijne dag gehad. Bedankt Jaco en team!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuke ochtend gehad!

De meiden zijn super lief en zorgzaam. Prachtige jurken. Voor ieder wat wils. Echt een aanrader!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dank jullie wel

Met 70 collega's een prachtige, actieve dag op het strand gehad. Hoog fun gehalte door powerkiten en strandzeilen. Goede begeleiding vanuit Beware Beach. Dank!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een top dag gehad!

Wat hebben jullie toch een geweldige locatie aan de Brouwersdam. Heerlijk genoten van een dagje strand. Bedankt voor jullie inzet.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele leuke en sportieve activiteit op het strand

Super leuke activiteit met goede begeleiding, zeker een aanrader

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top service en geweldige fietsen

Meiteloos de Raarberg en de Adsteeg op gefietst bedankt mannen.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk team

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wauw wat een ervaring en perfecte uitleg

Super omstandigheden en een goede uitleg.
We konden in 4 min al rijden en hebben ons heerlijk uitgeleefd.
Prachtig uitje Marc bedankt man !

woensdag, 8 mei 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01