starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Dans, spring en ren tijdens een actieve workshop

Beoordelingen Actieve workshops

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,0
Uit 36 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 36

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, leerzame, ontspannende inspanning

Met ons tennisteam hebben we enorm van deze workshop genoten. Duidelijke uitleg, heldere opbouw en inspannende duels. Zeker aan te bevelen voor iedereen die met een groep iets leuks sportiefs wil doen.

zondag, 14 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Warme en gastvrije ontvangst, snel op ons gemak en goeie begeleiding. Kortom super leuke middag!

Samen met mijn partner een privéles gevolgd bij Astrid. In een uur tijd leerden we de merengue en enkele figuren, de basispassen van Salsa én de basispassen van Bachata! Mijn partner was met tegenzin meegegaan, maar was uiteindelijk zo enthousiast dat we nu samen op dansles gaan! Bedankt voor de leuke les!

donderdag, 13 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was boven verwachting leuk.

Vooraf hadden een aantal familieleden twijfels of ze wel goed konden dansen en ze hadden eigenlijk geen zin, maar achteraf was iedereen zo enthousiast! Het is niet moeilijk en de uitleg is duidelijk. Dit is echt een aanrader, zeker voor druilerige dagen: bij ons was het buiten supermooi weer en vanwege de grote ramen was het binnen dus erg warm, zeker toen we aan het dansen waren.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super kick start

Met ervaring in Argentijnse Tango kan ik best al wat volgen, maar miste ik nog flink wat basis in Salsa. Met 2 privé lessen van Marie ben ik super goed op weg geholpen.
Marie kent zowel de leiders als de volgers rol buitengewoon goed en heeft een scherp oog voor de details die mijn dansen kunnen verbeteren.
En niet onbelangrijk: ze doet dat met enthousiasme en vol overgave.

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel plezier tijdens de dansworkshop op onze familiedag!

Iedereen op de dansvloer onder de enthousiasmerende leiding van Marie.
Heel leuk om te ervaren dat alle ooms, tantes, nichten en neven enthousiast mee deden en zelfs oma van 86 nog even mee danste. Ik had er van te voren een hard hoofd in maar dat bleek volkomen onterecht. En juist van de mensen waarvan het niet verwacht werd, bleken de sterren van de hemel te dansen. Aanrader!

woensdag, 11 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verwachting overtroffen. Enige wat jammer is is dat ik niet eerder begonnen ben. Top.

De instructeur staat bol van de kennis wat leuk is wanneer er vragen kwamen. Hij geeft de workshop met zoveel passie dat iedereen vol meeging met de workshop.
Na anderhalf uur weer terug in de realiteit en genoten van dit spel. Wel pittiger dan ik had gedacht.
Kan van de bucketlist af. Bedankt.

woensdag, 4 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top teambuilding en zelfs de baas aan het dansen. Was geweldig

We konden gratis voor de deur parkeren. Erg handig. De ontvangst was hartelijk en er werd goed aan het tijdschema gehouden, zodat we op tijd door konden om te gaan eten.

Geweldig hoe iedereen meegenomen werd en aan het eind iedereen danste. Zo een ander contact met mijn collega's als normaal. Fijn om zoveel connectie en plezier te maken. Mijn collega's hadden het er de week erop nog over hoe leuk het was. En dankzij deze workshop wil mijn man een cursus Salsa met mij doen.

donderdag, 15 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Prachtige locatie, fijne sfeer en goede danslessen!

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne dansschool

Leuke workshop, gezellige mensen en mooie feestje. Van jong tot oud, ervaren of beginner.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De workshop paaldansen was heel geslaagd!

Een vriendelijke en kundige instructeur. Maar petje af voor jullie, wij vonden het namelijk ontzettend zwaar. Nog zwaarder dan gedacht maar wel leuk om een keer te doen. Dank dat we het mochten doen!

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

OMG!!

OMG!! Zo relaxend en ontspannend, mijn spirituele voelsprieten begonnen gewoon te SCHUDDEN zo leuk, mijn man jan vond het ook super tof.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Zeer vriendelijk personeel. Trainers weten wat ze doen!

woensdag, 17 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Het was helemaal super!!

donderdag, 4 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een leuk arrangement en goede begeleiders

In verschillende teams hebben wij tegen elkaar gestreden. Boogschieten was nieuw voor mij, maar ging erg goed, mede dankzij de instructeurs. Iedereen van het team vond het leuk door de afwisseling in diverse schietactiviteiten. Een aanrader voor als je een leuke teamdag wilt organiseren.

woensdag, 7 juni 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

TOP

Wat is het leuk om de sport schermen een keer te ervaren. Ik heb alleen maar lovende reacties gekregen van collega's. Bedankt voor de service en deze leuke dag.

woensdag, 17 februari 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Vrijgezellenfeest

Super vrijgezellenfeest gehad met mijn vriendinnen. Een dag om nooit te vergeten. Bedankt voor deze ervaring.

vrijdag, 11 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Directeur

Vrijdag 8 mei een inspirerende en uitdagende workshop gehad van Bas en Jos. Heel verrassend wat allemaal mogelijk is en de lachspieren worden zeker niet vergeten. Als teambuilding voor PinkRoccade R&O een zeer geslaagde middag.

dinsdag, 6 oktober 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Organisatie

Bedankt, Circus Tadaa! Dankzij jullie aanstekelijke enthousiasme hebben we vandaag met 90 collega's van het CCE een hilarische circusvoorstelling neergezet! Heerlijk om eens niet met het hoofd bezig te zijn, en ieders andere talenten te kunnen bewonderen! Daar krijgen we energie van; een goed begin van het nieuwe jaar!

dinsdag, 20 januari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Organisatie

Bijna 25 mannen en vrouwen togen op 6 november na een lichte lunch naar een zaaltje in het centrum waar een teamuitje onbedoeld veranderde in teambuilding. Die 'stoffige'(??) ambtenaren bleken zeer veel verborgen talenten te hebben. Gelachen dat we hebben. Vanaf vandaag werkt er ineens o.a. een koorddanser, een acrobaat en een goochelaar op onze afdeling. Echt, dat zou elke afdeling moeten hebben! Top middag! Dank aan Bas en Jos. Een aanrader.

vrijdag, 7 november 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Tai Chi in Bedrijf

Bedrijfsuitje voor Abn Amro groep managers: Hi, Wij hebben de Workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching. Jack van der Meulen, Vice President ABN AMRO

woensdag, 21 augustus 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke teambuilding

Yunio met 100 personen: Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega’s genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding van Isabelle Schuurman van Tai Chi in Bedrijf. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een aanrader!

maandag, 22 juli 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Tai Chi in Bedrijf

IJssalon min12 “Wij vonden de workshop enorm leuk...”

woensdag, 10 juli 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tai Chi in Bedrijf Bedrijfsuitje

KLM “Isabelle, nog bedankt voor de leuke workshop en inderdaad iedereen was enthousiast! Groeten, Esther Zwieserijn.”

donderdag, 13 juni 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke avond

Een avondje met Tai Chi in Bedrijf werd een groot succes. Niet alleen omdat Isabelle in staat is om met haar presentatie een groep snel voor zich te winnen. Maar ook vanwege de goede uitleg en alle hilariteit. Nogmaals dank voor de erg leuke avond!

zondag, 2 juni 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

dag Tai Chi en mindfulness

Klaas Vos "Isabelle heeft een verrassende aanpak in het werken met groepen. Ze laat mensen zien hoe ze bezig zijn en hoe ze hun contactmogelijkheden en hun energie beter kunnen gebruiken. Het gaat er intensief aan toe, maar het is toch niet te confronterend, doordat ze alles met veel humor weet te brengen."

zaterdag, 18 mei 2013

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01