tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops
Actieve workshop

Beoordelingen voor actieve workshops

Gemiddeld een 9,3 uit 14 beoordelingen

9,6 Beleving
9,7 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

We hebben een leuke dag gehad en het heeft ons veel gebracht

Dit brandweer thema uitje was leuk, leerzaam en goed voor de teamspirit. De BrandweerSurvival instructeurs zijn enthousiast en hebben veel kennis van zaken. Ook de afwisseling tussen de oefeningen en spellen was goed. Een waardevolle dag.

Door: E. Cats

De brandweerworkshop - Vol vuur en water

We hebben onwijs veel plezier gehad en er ook nog wat van opgestoken!

Ons doel was fun hebben met elkaar. Dat is volledig gelukt. De groepsamenstelling is van jong tot oud, dat is het bijzondere van brandweer survival: Er zit voor elk wat wils in. Een aantal onderdelen zijn heel laagdrempelig, dus iedereen deed mee. En dat kwam de saamhorigheid ten goede.

Door: Ralph

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Fantastische combi van leuk en leerzaam

Een erg afwisselend en uitdagend event, met veel afwisseling. Iedereen kon meedoen, terwijl we zowel jonge als oude collega's hebben. In een echt brandweerpak met helm op en uitrukken was de topper.

Door: Robert

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Alle collega's hebben een geweldige middag beleefd, top!

De voorbereidingen waren al goed begeleid en op de dag zelf hebben we het als team ontzettend naar de zin gehad. Het onderdeel waarbij we mochten uitrukken met een brandweerauto in brandweerkleding om slachtoffers te redden was super leuk om mee te maken!

Door: Stavroula

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Een leuke en leerzame middag gehad met veel lol

Voor onze personeelsdag hebben we meegedaan aan een BrandweerSurvival. Voor iedereen water er leuke elementen in, het is erg afwisselend. Het was een leuke middag, actief en nog leerzaam ook.

Door: Annelies

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Leuke en leerzaame brandweer workshop

We hebben een gezellige dag beleefd, we hebben ontzettend veel gelachen, dingen geleerd over de brandweer en elkaar op een nieuwe manier beter leren zien

Door: Ellen

Vrijgezel stapt in huwelijksboot - op de brandweer manier...

Leuk en veel lol

Een hartstikke leuke middag gehad met de brandweermannen van BrandweerSurvival. Ze creëren veel lol en tussendoor vertellen ze ook nog hun verhaal. Inspirerend en gezellig tegelijk.

Door: Marleen

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik

Veel fun tijdens BrandweerSurvival dag

Een leuke en leerzame dag genoten bij BrandweerSurvival. De meeste van ons hadden nog nooit een poederblusser in de handen gehad. Dat was een leerzaam onderdeel. Er waren erg enthousiaste brandweermannen bij. Al met al een leuke dag. Top BrandweerSurvival!

Door: Linda

Circus workshop - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Organisatie

Bedankt, Circus Tadaa! Dankzij jullie aanstekelijke enthousiasme hebben we vandaag met 90 collega's van het CCE een hilarische circusvoorstelling neergezet! Heerlijk om eens niet met het hoofd bezig te zijn, en ieders andere talenten te kunnen bewonderen! Daar krijgen we energie van; een goed begin van het nieuwe jaar!

Door: Centrum

Circus workshop - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Luchtverkeersleiding Nederland

3 x met een groep van 20 collega’s een circusact opvoeren, dus op een koord lopen, met ringen gooien,bordjes draaiend houden. ons thema was teamwork en dat is goed aan bod gekomen! een hele leuke act waarbij in eerste instantie door de collega’s wat argwanend naar gekeken werd, wat word er van mij verwacht. maar door het enthousiasme van de begeleiding heeft een ieder zich in het avontuur gestort.

Door: Luchtverkeersleiding

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01