starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Actieve winteruitjes - Dynamique

Wat ga je doen

Winterkost voor de wintermaanden met onze winteruitjes. Bij ons buitensportcentrum in Spaarnwoude wordt dat prima geregeld.

Weer of geen weer, we  hebben een aantal winterprogramma’s samengesteld waar menig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje of ander gezellig groepsuitje voor aan kan schuiven.

Wat dacht je van onze Rescue Games met Stamppotbuffet. Met antivriespakken aan raakt jullie boot plotseling lek en mogen jullie in formatie door het ijskoude water naar de kant zwemmen. Na een warme douche en droge kleren aangetrokken te hebben, wordt bij de open haard tijd uitgetrokken voor een oude vertrouwde stamppot of indien gewenst een Italiaans buffet.

Ook kunnen jullie met zijn allen naar Jopen, de Haarlemse bierbrouwerij waar de geheimen van het bierbrouwen worden uitgelegd en waar natuurlijk van dit goddelijke vocht geproefd kan worden. Wijnproeven kan ook!

Sfeervolle winteruitjes waarvoor iedereen warmloopt!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01