tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportieve uitjes
Actief uitje op wielen

Van actief op de fiets of step tot aan stoer crossen en quad rijden

Het wiel is al tientallen eeuwen geleden uitgevonden en jullie kunnen de uitvinder van het wiel nog steeds dankbaar zijn. Want dankzij deze persoon bestaan er nu de leukste actieve uitjes op wielen waar jij uit kunt kiezen als je met je vrienden, collega’s of familie aan de rol wilt.

Steppen, fietsen, scooteren. In een auto, busje, tuk tuk of buggy. Zelf trappen of gemotoriseerd. Zelf sturen of je laten rijden, de variaties en mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt een toertocht maken en de mooiste plekjes van Nederland ontdekken of een activiteit op wielen doen op een circuit of speciaal terrein.  

Een actief uitje op wielen is er in vele soorten en maten en de actie kun je zo extreem of rustig maken als je zelf wilt. Racen of een puzzeltocht, trapaandrijving of spierkracht, een hele dag of een uur. Kun je niet kiezen? Er zijn ook arrangementen mogelijk met diverse voertuigen na elkaar.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01