tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Actieve uilen en roofvogels workshop - bij jullie op locatie

Wat ga je doen?

Deze dieren spreken al vele jaren tot de verbeelding van vele mensen. Ze zijn indrukwekkend, snel, mysterieus en majestueus.
Wil je ook kennis maken met deze bijzondere dieren? Dit kan natuurlijk tijdens een van onze activiteiten!

Tijdens onze actieve workshop maakt je zelf kennis met diverse van onze uilen en roofvogels.
Jullie gaan zelf de vogels laten vliegen en deze landen bij jullie op de handschoen. Denk aan de prachtige uilen die geruisloos op jullie arm landen, de doordringende blik van de buizerd, spectaculair snelle valk en natuurlijk de machtige en gigantische arend die op jullie handschoen land!

Dit alles natuurlijk in een hele relaxte sfeer onder professionele begeleiding van een erkend valknier. Deze zal ook allerlei leuke weetjes en feitjes vertellen over de vogels en hun leefgebied want tenslotte heeft niet iedere vogel het in het wild zo goed als onze prachtige vogels. Je krijgt dus ook volop informatie over onze conservatie programma's. Kortom een onvergetelijke, leerzame en unieke ervaring voor jong en oud waar iedereen nog lang over zal napraten!

Wij zijn door ministerie erkend valkeniers en aangesloten bij stichting verantwoord roofvogels houden. Ons bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen met betrekking tot het houden van deze bijzondere dieren. Naast vermaak en educatie zet ons bedrijf zich ook actief in voor uilen en roofvogels in het wild. Zo werken wij samen met diverse nationale en internationale organisaties en hebben wij op onze eigen locatie diverse vogels welke worden ingezet of onderdeel zijn van broedprogramma’s voor het behoud van hun soort.  

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 37,50 tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Zeeland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01