tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Actieve stranduitjes

Actieve stranduitjes

Filter 76 uitjes
Weergave:

Er zijn 76 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

In teams kraken jullie puzzels, doen jullie diverse gehaaide opdrachten en graven jullie verrassende ‘wegen naar buiten’. Los elkaar af, bevrijd elkaar en wie niet snel is, kan simpelweg ook gewoon slim zijn.

Tonen
€ 22,50 tot € 37,50 per persoon
8 tot 100 personen
's-Gravenzande, Hoek Van Holland
Korte omschrijving

Heerlijk racen over het strand in een kitebuggy. Bij het kitebuggyen wordt je voortgetrokken door een grote vlieger. Kitebuggyen is een toegankelijke activiteit die geschikt is voor jong en oud, man of vrouw. We beginnen met het leren besturen van de powerkite. Dit is een uitdaging die gebaseerd is op techniek en niet op kracht.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 2000 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Je wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a blokarten, powerkiten of outdoor laser gamen? Op of rondom het strand? Wij verzorgen het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Tonen

Clinic 1,5 uur strandzeilen of kitebuggyen aan de Brouwersdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 37,50 per persoon
1 tot 150 persoon
Brouwersdam, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Jong en oud beleven een geweldige dag op het strand van de Brouwersdam! Dit is een geweldige locatie voor strandactiviteiten. Zo heb je op het strand alle ruimte om te gaan kitebuggyen, strandzeilen (ook wel blokarten genoemd), lasergamen, boogschieten of powerkiten. Speel met de elementen van de wind en ervaar de ultieme kick. 

Tonen
€ 275,- per groep
8 tot 30 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Bij de Waddenzee en de Waddeneilanden denk je al snel aan wadlopen. Een ervaring die iedereen eens moet meemaken. Dus trek je stevige schoenen aan en beleef het wadlopen tijdens een dagje Texel.

Tonen

Be Robinson Crusöe op het strand

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 12,50 tot € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Altijd al eens een echt Robinson Crusöe avontuur mee willen maken? Zonder tropische gevaren in de jungle van een onbekend eiland, maar een uitdaging op maat op ons eigen Noordzee strand! Dit is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, familiefeest of als vriendendag, omdat de teambuilding erg op de proef wordt gesteld! Ook overlevingsdrang en creativiteit worden getest.

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 120 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Sumo worstelen op het strand is super origineel en is de perfecte ijsbreker voor ieder uitje! Grijp je beste vriend(in), de vrijgezel, je collega of misschien wel je baas...? bij de luier en slinger hem of haar het veld uit! Niet alleen leuk om te doen, maar ook hilarisch om naar te kijken. Vanuit de verte hoor je Japanse strijdmuziek al klinken. Japanse vlaggen, Sake, een gong. De sumo master heeft er echt een heel spektakel van gemaakt.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Een mix van grappige opdrachten en serieuze lifeguard oefeningen: de Baywatch bachelor spellen. Voor groepen vanaf 10 personen organiseren wij dit uitje wat leuk is voor teamuitjes of vrijgezellenfeesten. Flaneer in het rood en geel over het strand van de Brouwersdam en voel je de nieuwe Pamela Anderson of David Hasselhoff.

Tonen
€ 27,75 per persoon
8 tot 500 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Deze wereldberoemde, of beter gezegd "beruchte" zeepiraat heeft het allemaal niet meer zo op een rijtje. De regisseur van de film waar hij de hoofdrol speelde, heeft hem direct na zijn laatste scene door mannen in witte jassen laten afvoeren, zo hup de inrichting in!

Tonen
€ 39,- per persoon
Vanaf 6 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Blokarten op Terschelling? Boek de spannendste manier om het strand van West aan Zee te verkennen. MooiWeer heeft de beste blokarts en de meest ervaren instructeurs.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01