starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Actieve kinderfeestjes bij de Theetuin Rijsoord

Wat ga je doen

Voor kinderfeestjes in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht ben je bij ons aan het goede adres, want er is heel veel te doen voor kinderen. De mogelijkheden zijn uitgebreid: van bowlen tot schminken of midgetgolf. Voor verschillende leeftijden kunnen wij een leuk programma verzorgen.

Kids kunnen genieten van Discobowlen. Dat is bowlen op een glow-in-the-dark bowlingbaan. Het fluorescerende licht en de discomuziek spreken tot ieders verbeelding.

Ook leuk om te doen is de kinderen trakteren op een compleet programma. Eerst lekker met zijn allen ergens eten om je daarna te laten schminken, gevolgd door een uitstapje naar een speelparadijs, waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Bij kinderfeestjes voor de wat grotere kinderen moet je denken aan tienerfeestjes, waarbij je bijvoorbeeld een activiteit als bowlen, waterfietsen of midgetgolf combineert met een steengrillparty.

De theetuin zorgt voor onvergetelijke kinderfeestjes die de kids nog lang zullen onthouden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01