starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Actieve kinderfeestjes bij de Theetuin Rijsoord

Wat ga je doen

Voor kinderfeestjes in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht zijn wij als theetuin een wahalla voor kinderen. Wat wij allemaal organiseren om jullie kinderfeestje op te leuken met een geslaagd uitje is onvoorstelbaar.

Kids kunnen genieten van Discobowlen. Dat is bowlen op een glow-in-the-dark bowlingbaan. Het fluorescerende licht en de discomuziek spreken tot ieders verbeelding.

Ook leuk om te doen is om kinderen te trakteren op een compleet programma. Eerst lekker met zijn allen ergens eten om je daarna te laten schminken, gevolgd door een uitstapje naar een speelparadijs, waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Bij kinderfeestjes voor de wat grotere kinderen moet je denken aan tienerfeestjes, waarbij je bijvoorbeeld een activiteit als bowlen, waterfietsen of midgetgolf combineert met een steengrillparty.

De theetuin zorgt voor onvergetelijke kinderfeestjes die de kids nog lang zullen onthouden.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01