tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer actieve uitjes
Actief team uitje

Beoordelingen voor actieve team uitjes

Gemiddeld een 9,7 uit 43 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Fijne communcatie en toffe middag

Wij hebben een geweldige middag gehad met Demian en zijn team. De communicatie en organisatie met hen was heel eenvoudig. 100% aanbevolen.

Door: Gustavo-ASML

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Geweldige teambuilding ervaring

Was een geweldige teambuilding-ervaring. Demian en zijn team waren super behulpzaam en legden alles heel goed uit.

Door: Daisy-Juniper

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Fijne middag!

Fantastisch geregeld. We waren met een grote groep maar dit team had het perfect onder controle. De collega's deden allemaal mee en waren zeer tevreden.

Door: Diana

Ontketen samenwerking en energie - Bouw een kettingreactie met je team

Wat een te gekke ervaring!

Wat een te gekke ervaring! Super leuke activiteit die achteraf ook ontzettend verbindend en leerzaam bleek te zijn, dank!

Door: Astrid

Ontketen samenwerking en energie - Bouw een kettingreactie met je team

Uitdagende activiteit!

Uitdagende activiteit waar veel creativiteit en samenwerking voor nodig is. Heel gaaf om te zien hoe ieder stukje samen komt tot een spetterend eindresultaat.

Door: Charlotte

Ontketen samenwerking en energie - Bouw een kettingreactie met je team

Workshop oogstte snel bruisende energie en samenwerking.

De begeleiders faciliteerden een uitstekende workshop. Alles goed geregeld en de groep mooi meegenomen gedurende de hele workshop. Er kwam veel positieve energie in de groep vrij. Veel gelachen en gejuicht. Mooie werkvorm voor versterken teambuilding en ketenbewustzijn.

Door: Levent

Ontketen samenwerking en energie - Bouw een kettingreactie met je team

Outstanding Team-building activity!

Great contact with Marnix since the beginning, fully understood the activity and it was delivered on time and in full. Lot's of materials provided for the activity which involved around 80-85 people and they were all engaged and fully understood what was the end goal. A lot of communication between teams on a very challenging and creative team-building activity. Would highly recommend!

Door: Guillermo

Robinson uitje - De kampstrijd op het strand

Aanrader!

We hebben een erg geslaagde middag Expeditie Robinson beleeft onder begeleiding van de enthousiaste Marit. Erg leuk opgezet en de games waren voor een ieder goed te doen. We waren met een gemengd gezeldschap van 15 personen. Leuk om te zien hoe fanatiek iedereen was vanaf de eerste opdracht. Uiteraard kon er maar één team de winnaar zijn en werd er na afloop druk gesproken over welke tactieken er zijn gebruikt en werd er hier en daar zelfs een kleine biecht gedaan over het creatief interpreteren van de spelregels. Kortom de pret achteraf onder het genot van een heerlijk 3 gangenmenu was minstens zo leuk dan de uren ervoor door de karakteristieke binnenstad van Alkmaar te gaan. Kortom! Zeker een aanrader voor een leuke, gezellige en actieve middag teambuilding. (Je leert je vrienden een stuk beter kennen :p)

Door: Joshua

Strand, sport en spel - Teambuilding met je voeten in het zand

Geweldige teambuilding met een heerlijke BBQ achteraf, enorm genoten met ons team!

Vorige week donderdag een geweldige teambuilding ervaren met dank aan Uitjes en Eten! Een leuk en divers uitje, met spellen die voor ieder wat wils zijn. Het weer was ook nog eens heerlijk, we hebben genoten op het strand. Achteraf sloten we de dag af met een heerlijke barbecue. Iedereen heeft genoten en we komen zeker terug!

Door: Henk

Teambuildingsspel - t'Noaberspel in Heeten

We hebben een fantastisch 2-daags teamuitje gehad bij de Maathoeve, inclusief leuke activiteiten en goed verzorgde maaltijden.

Een perfecte locatie voor een teamuitje! De Maathoeve heeft veel leuke (teambuilding)activiteiten te bieden, met erg leuke en enthousiaste begeleiding door gastheer Peter. De communicatie en samenwerking met Peter en Agnes verliep ook erg soepel, zowel voor als tijdens ons teamuitje. Je wordt helemaal ontzorgd tijdens je verblijf, alles is tot in de puntjes geregeld en de gastheer en -vrouw zijn erg flexibel. Verder schone kamers, fijne bedden en heerlijke maaltijden. Kortom, zeker een aanrader!

Door: Catrijn
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01