tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Actief kinderfeestje met Archery Attack op locatie

Omschrijving

Archery Attack is een leuke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten en als je geraakt wordt, doet het geen pijn. Tijdens dit kinderfeestje worden sport en spel gecombineerd in de uitdagende en actieve vorm van Archery Attack. 

Met bogen en pijlen (met een zachte punt) gaan jullie in teams elkaar proberen te raken, tussen alle hindernissen en obstakels door. Eerst even lekker oefenen en daarna kan het spel beginnen.

Archery Attack kan binnen of buiten gespeeld worden op een zelfgekozen locatie met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er wordt ook gezichtsbescherming beschikbaar gesteld. De professionele begeleiding is inbegrepen.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 12,50 per kind (incl. BTW)
Vanaf 6 kinderen
Vanaf 1 uur
Buiten

Gemiddeld een 9,4 uit 2 beoordelingen

9,0 Beleving
9,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Spel met uitdaging en spanningsboog ; )

Archery attack is een spel dat uitleg nodig heeft qua techniek. Voor de meeste kinderen vanaf een leeftijd van 8 jaar is dit goed te doen. De verschillende spelletjes die worden gespeeld (richten op schietschijf, medespelers afschieten en teams tegen elkaar) geeft ook genoeg afwisseling. Naarmate de kinderen beter gaan schieten wordt het leuker. Ze pikken het snel op. De laadtijd (pijl op boog zetten) kan weleens een vertragende factor zijn in het spel, waardoor het iets minder dynamisch is dan bijvoorbeeld Bubbelbal.

Door: Antoinette

Top

Onze kinderen hebben een onvergetelijk feestje gehad! Heel hartelijk bedankt.

Door: -
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01