Actief keuzeprogramma bij boerderij de Boerinn

Boerengolf
Boogschieten
Buffet
De boerinn kamerik

De grootste vrijheid ervaar je met ons ‘Actief Keuzeprogramma bij boerderij de Boerinn’. Hierbij kunnen verschillende onderdelen tegelijk starten en kunnen jullie een keuze maken uit diverse activiteiten.

Wij zullen er niets aan gelegen laten om  jullie een geslaagde dag te bezorgen. Een op maat samengesteld activiteitenprogramma, rekening houdend met zoveel mogelijk wensen.

Juist omdat mensen nogal van elkaar kunnen verschillen, zijn meerdere activiteiten tegelijk een daverend succes voor met name grote groepen.

Op en rondom onze boerderij in Kamerik valt er veel te kiezen. Van recreatief, informatief, creatief tot sportief en met activiteiten voor de nodige teambuilding.

Daarom is het ‘Keuzeprogramma bij boerderij de Boerinn’ als arrangement in principe geschikt voor elk soort groepsuitje die zich graag willen vermaken op het platteland.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest