starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Actie pakket: Driften, Quad rijden en Escaperoom

Wat ga je doen

Kies voor dit action pack als je je wilt vermaken met lekker actief quad rijden, driften net als in een actiefilm en een hersen krakende escaperoom.

Dit waanzinnige actiepakket is van begin tot eind voor je samengesteld voor een dagdeel optimale actie en plezier. Na de ontvangst is het tijd voor de instructies en het echte werk van het quad rijden op een uitdagend parcours. Daarna kunnen jullie je mooiste driftkunsten laten zien. En om je hersens uit te dagen doen jullie daarna nog een spannende escaperoom. Dit belooft een waanzinnige actiedag te worden samen met je vrienden, vrijgezellenfeest of collega’s.

Sluit af aan de bar met een kip of sparerib menu. Boek een action pack in Gouda of Eindhoven.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01